Manufaktura - Limitovaná edice Rebarbora a divoká třešeň

Na novou limitovanou edici od Manufaktury jsem se strašně těšila, jelikož poslední Lípa byla neskutečně povedená. A již podle malých nápověd to vypadalo, že jarní limitka bude pecka. Miluji vůni rebarbory a jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet rovnou tři produkty.

V balíčku od holek z arome.cz jsem dostala krém na ruce, což je taková klasika, dále sprchový gel a šampon 2v1 a v neposlední řadě nemůžu nezmínit hydratační mlhu. Do testování jsem se nadšeně vrhla a dnes tu pro Vás mám recenzi.

Jemný hydratační sprchový gel a šampon
Sprcháčů od Manufaktury jsem již měla několik a nejsou špatné, ovšem co mi na nich vadí, tak je konzistence a tenhle není výjimkou. Je strašně řídký, téměř až vodový, takže spousta toho steče úplně mimo, konzistence mě fakt nebaví, na druhou stranu oceňuji, že moc dobře pění.

Obsahuje výtažky z rebarbory a divoké třešně, které společně s kyselinou mléčnou hydratují a chrání před negativními vnějšími vlivy. Dále ve složení najdete například ovesný beta-glukan, panthenol a mandlový olej slibující výživu a zklidnění.

Sprcháč lze zároveň použít i jako šampon, což mě zaujalo, na druhou stranu přiznávám, že jako šampon jsem to nezkoušela. Věřím, že pro chlapy jsou tyhle vychytávky 2v1 super, ale mně sprchový gel do vlasů nesmí.

Revitalizující hydratační krém na ruce
Ve složení opět najdete výtažky z rebarbory a divoké třešně. Dále mandlový a makadamiový olej, bambucké máslo, panthenol, ovesný beta-glukan a kyselinu mléčnou. Krém má intenzivně regenerovat, hydratovat a zjemňovat.

Krém je poměrně lehoučký, dobře se roztírá a ihned se vstřebá bez pocitu mastnoty či lepivého filmu. Líbí se mi, že krásně ruce provoní, vůně se nějakou dobu na rukou drží. A jaká že ta vůně vůbec je? Naprosto dokonalá. Rebarbora s třešní je velmi slaďoučká a lehce nakyslá. Pokud ale nemáte rády sladké vůně, tak se jí vyhněte, je doslova přeslazená, což já ale ráda.

Hydratace není špatná, na jaro či léto dostačující, na zimu či velmi suché ruce ale stačit určitě nebude.

Osvěžující hydratační pleťová mlha 
Mlha obsahuje přírodní výtažky z rebarbory a divoké třešně, mandlový olej, zklidňující panthenol, alantoin a kyselinu mléčnou, které se starají o rozjasnění, vypnutí a poskytnutí přirozeného mladistvého a svěžího vzhledu.

Mlha je tedy vhodná pro pleť unavenou, vysušenou a bez energie. Má hned několik využití. Během dne lze použít kdykoliv na osvěžení či ráno a večer na dočištění pleti. Já se docela různé vody a mlhy naučila používat, jelikož citlivá pleť je velmi vítá.

Během dne mi stříkání moc nesedí, tomu jsem na chuť nepřišla, pokud tedy nemám zrovna pleť hodně podrážděnou a s ekzémem, to pak osvěžuji a hydratuji pořád. Používám buď na dočištění místo tonika, nebo před aplikací krému, kdy pleť je osvěžená a mám pocit, že je jí poskytnuta o trochu větší hydratace. Střička je velmi jemná, příjemná.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujala Vás nová limitka?
Používáte mlhy či vody?

12 komentářů:

  1. Ahojky,
    na limitku jsem moc zvědavá, ještě jsem ji nebyla očuchat, naslepo ji kupovat nechci, protože některé vůně mě dráždí. Zaujala mě právě ta mlha, to bych možná vyzkoušela. Jinak mlhy a vody znám třeba ty termální, mám je ráda, obzvlášť v létě je vyhledávám.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Termální vody jsou super, i na zklidnění podrážděné pleti.

      Vymazat
  2. Limitka mně zaujala, zrovna ta pleťová mlha je horký adept na zakoupení:-) Asi bych se neodvážila používat sprchový gel a šampon v jednom i na vlasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháč 2v1 jsem používala akorát v Egyptě, když jsem potřebovala v poledne smýt sůl z celého člověka - to jsem to vzala i s vlasy. Ale jinak taky šampon a sprcháč jsou prostě dvě různé věci.
    Jestli je limitka sladká, tak se jí asi vyhnu - na sladké vůně si nepotrpím
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná limitka s krásnými obaly. Tohle se Manufaktuře povedlo, produkty můžou hezky vonět. Jen nevím, zda by mi ta dost sladká vůně už nevadila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle limitka se velice povedla! :) Musí vonět skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to krásně, líbí se mi i obaly, kouknu na to asi ve stojanu v My.....jinak mi to trochu připomíná YR. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...