Mix recenzí - Nivea, Balea, Avéne, Ebelin

Hezký pátek!
Co plánujete na víkend? Já dnes naposled do práce a od pondělí mě čekají dva týdny plné odpočinku, hurá. Zas tu pro Vás po čase mám mix recenzí na produkty, kterým nebylo potřeba úplně věnovat samostatný článek a jelikož většinu mám již dávno spotřebovanou, chtělo by to konečně recenzi, ať vše můžu vyhodit.

Nivea - Antiperspirant Flower Time
Jedná se o limitku snad dokonce z předloňského léta, ale co jsem koukala, tak na netu se ještě dá sehnat. Nivea je klasika, kterou používám již x let, ale sahám po tuhé variantě, která fakt působí a vyhovuje mi.

Tato slibuje ochranu před pocením a zápachem až po dobu 48h, je bez alkoholu, dermatologicky testovaná a nemá zanechávat stopy na oblečení. Nejsem moc na květinové vůně, ale překvapivě mi tahle parfemace sedla. Opravdu hodně příjemná, ale na druhou stranu dost silná a měla tedy tendence bít se s parfémem.

Jako první problém vidím střičku, která pořádně antiperspirant nerozptýlila a do podpaždí se dostávala jakoby pěna, což není prostě ideální a nepomohlo stříkat ani z větší vzdálenosti. Druhým a tím největším kamene úrazu je funkčnost. Působil možná tak během dopoledne a pak jako bych nepoužila vůbec nic, což je průšvih.

Nivea - Pečující kondicionér Volume Care
V pubertě jsem vlasovku Nivea používala pořád, takže sem tam se k ní zase ráda vrátím a zkusím něco dalšího. Tentokrát tu mám kondicionér, které mi k testování zaslaly holky z arome.cz, za což moc děkuji.

Obsahuje výtažek z bambusu, který má za úkol vlasy posílit a dodat jim viditelně větší objem. Dále slibuje viditelně zdravější vlasy, hebkost, snadné rozčesávání a to vše bez zatížení. Má příjemnou vůni, takovou zelenou :D, asi fakt bambusovou.

Kondicionér má hutnou konzistenci, dobře se do vlasů aplikuje a určitá hebkost je cítit. Na druhou stranu jsem měla spousty jiných kondicionérů, po kterých vlasy byly rozhodně jemnější. Přijdou mi ovšem silnější a jdou výborně rozčesat, ani během dne se necuchají, takže spokojenost.

Balea - Pěna do koupele Perlové kouzlo
Ještě nedávno jsem tuhle řadu viděla, ale nyní to vypadá, že už není dostupná, tak alespoň menší zmínka a třeba se zas v prodeji objeví. Mám tu nejen pěnu, ale i sprcháč.

Ve vůni se snoubí kombinace růže a fialek a najdete v ní výtažek z perel. Pokožce má poskytnout jemnou péči. Za mě pěna obrovské zklamání. I když jsem do vany nalila téměř půlku 500ml obsahu, tak pěna byla velmi jemná a ihned se rozpustila, takže tohle za mě ne. Když už si jednou za čas vanu dám, tak si ji chci užít.

Balea - Sprchový gel Perlové kouzlo
Bohužel ani sprchový gel není moje krevní skupina. Má hutnější gelovou konzistenci a jde strašně špatně z balení vymáčknout, je to poměrně boj.

Co je super, tak pěnivost, vytváří fakt bohatou pěnu, která pokožku nevysušuje a umyje. Sice nevysušuje, ale určitě nečekejte ani žádnou hydrataci. Nesedly jsme si ale s vůní, mně to zkrátka smrdí. Vůně je dost výrazná, sice květinová, ale až taková do pánska, dost silná a pro můj nos nepříjemná.

Avéne termální voda
Tohle je klasika, kterou zná snad každý. Já ovšem až do nedávna vůbec nevěděla, k čemu termální vodu použít a vlastně mi přišlo, že se jedná pro mě o zbytečný produkt, který nepotřebuji. Poté, co se mi ale objevila alergie, ekzém a pleť začala být neskutečně citlivá, zjistila jsem, že termální voda je malý zázrak.

Termální voda má zklidnit zarudlou a podrážděnou pokožku a to i po slunění.  Vhodná na pokožku po holení a dokonce i na opruzeniny u kojenců. Mírní svědění a osvěžuje. Dá se použít zkrátka na jakékoliv podráždění, na co Vás napadne.

Mně úžasně ulevovala právě při ekzému, kdy pleť byla oteklá, zarudlá a strašně podrážděná a svědila. Používala jsem kdykoliv během dne na zklidnění a i poté večer na vyčištěnou pleť před aplikací krému. Termální vodu je ovšem možné použít i během dne na osvěžení či nastříkat na make-up, kdy si pak všechny složky pěkně sednou.

Ebelin odlakovač bez acetonu
Když už se sem tam objeví ve spotřebě, tak by bylo vhodné napsat alespoň mini recenzi. Má šetrně a spolehlivě odstranit lak z nehtů a je vhodný i na citlivé nehty.

Já tedy používám jen na nohy, jelikož jinak na nehty chodím a odlakovává fakt dobře. Obstojně si poradí i se třpytkami, sice je to pracnější, ale dolů je dá, takže super. Za těch pár korun asi to nejlepší, co můžete koupit. V létě jsem dokonce viděla, že byla verze s lesním ovocem.

Používáte termální vody?
Znáte některý produkt?

6 komentářů:

  1. Termální vody používám, ale stejně tak mám ráda od Balei takové ty osvěžující vody ve spreji, měli různé parfemace, stály pár korun a doufám, že na léto budou zase v nabídce:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Z řady Volume Care mám šampon a jsem celkem spokojená. A taky jsem narazila na pár antiperspirantů, co slibují výdrž 48 hodin (nevím, co s těmi dvěma dny všichni výrobci mají) a vydrží tak 4, ael byly spíš z těch levných brandů pro dorogeriové řetězce (Isana , Balea), od Nivei bych teda čekala, že bude fungovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Odlakovač je fajn, ale mám raději jiné :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...