Nákupy a novinky za březen 2019

Máme tu nový měsíc a to znamená jediné, shrnout si měsíc předchozí. Často jsem teď začínala randomem, tak tentokrát se vrátím zas ke klasice a mrkneme prvně na novinky, kterých je až až a příště se můžete těšit na spotřebu, což také nebude zrovna krátké.

Kosmetika
No, co k tomu dodat. Neobnovovat stále zásoby se mi nějak nedaří. Spoustu toho jsem dostala na testování, čehož si moc vážím, něco málo pokoupila a dokonce tu mám i dvě výhry.

Začnu každoměsíčním balíčkem od arome.cz, který tentokrát nemá chybu. Upřímně jsem doufala v novou Manufaktura, která v sobě snoubí třešeň a rebarboru. Vůně je naprosto božská, testuji krém na ruce, sprchový gel a hydratační mlhu. Yver Rocher slaví 60 let a tohle jsou jeho ikonické produkty v cestovní verzi. Jsem ostuda a neměla jsem ani jeden, takže mě krabička potěšila. Alépia je francouzská přírodní kosmetika a mýdlo s růžovým jílem je určeno pro citlivou pleť, zkouším a dám vědět, stojí za pozornost.

Časopisy kupuji jen kvůli příloze, jinak mi přijdou úplně zbytečné. Žena a život patří mezi ty lepší časáky a v novém vydání jsou sprchové pěny od Fa. Já ulovila rovnou dvě vůně a to magnolii a kokos s kakaovým máslem. Ziaja je klasika, kterou kupuji stále dokola.

Potřebovala jsem kondicionér a nyní testuji společně se šamponem ze stejné řady, která je určená pro poškozené vlasy. Vlasy už volaly po obnově barvy, Pure Color se docela rychle vymývá, ale vypadá dobře a jiná mě nezaujala. Vtipné je, že v zimě jsem sprcháč Dermacol nemohla nikde sehnat a teď ho bylo plno, voní krásně.

O akci se značkou Astrid jsem psala v neděli a odnesla jsem si z ní celou řadu Citilife Detox, která je určená pro ženy, které žijí ve městě, což má na pleť vliv. Primárně určeno pro normální až smíšenou pleť, přesto řadu zkusím, na krémy jsem dost zvědavá a micelárky umí Astrid skvělé. Součástí balíčku byla i hezká krabička s čajem a škraboškou na oči.

Jako poslední dvě výhry. Balíček s korejskou maskou značky Purenskin a hedvábné kokony jsem vyhrála u kosmetickazavislacka. Masky používám ráda a kokony musím více prozkoumat, mají se snad namočit a zaměřit na problematické partie jako třeba vrásky kolem očí. Olejíček Mythic Oil mám z bezvavlasy.cz, je třpytivý a určen nejen na vlasy, ale i tělo.

Oblečení
Jak ráda nakupuji spodní prádlo, tak mojí další úchylkou jsou plavky, které kupuji každý rok. Tedy loni jsem si žádné nevybrala, nic se mi nelíbilo, ale když se letos objevila nová kolekce na astratex.cz, hned jsem mrkla. Na Astratexu mají plavky super, jsou krásné a perfektně sedí. Letos mají fakt výběr.

Jsou úžasné a opět dobře sedí, ale kalhotky jsou brazilky, čili více odhalují zadek, na což nejsem zvyklá, je to fakt dost a když jsem plavky rozbalila, tak jsem se zděsila, že spodek je prostě malý. No není. Na druhou stranu v nich ten zadek vypadá dobře a asi si teda zvyknu no :D

Co jste si koupily Vy?
Také milujete plavky?

16 komentářů:

  1. Ta sada od Astridu vypadá zajímavě. Já toho v březnu moc nekoupila - novou rtěnku, krémy od Astridu, náhradní náplň tekutého mýdla - všechno v Rossmanovi. A jinak snad ani nic (další čaje nepočítám - to je taková moje úchylka ;-)). To by miani na článek nedalo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty plavky jsou úžasné, budu je muset omrknout, děkuji za tip:-) Časopisy taky kupuji jen díky dárkům a tahle pěna mně potěšila, druhý den jsem si chtěla koupit ještě jeden časopis s jinou variantou a už nikde nebyl, šly na dračku. Těším se na recenzi produktů Manufaktura, rozhodně si musím něco z téhle edice pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Plavky jsou boží. :) A ta nová řada od Astrid vypadá víc než dobře. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ty plavky jsou super. Taky si je zvyknu kupovat na Astratexu. Mívají tam nádherné kousky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Loreal olejíček jsem měla a byl naprosto parádní, Manufaktura a Yves rocher mě zajímá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Intimní gel ziaja jsem si kupovala také a jsem nadmíru spokojená :-) velké balení za pár kaček a je úžasný :-)

    TIPY NA JARNÍ A LETNÍ VŮNĚ Z ESHOPU ELNINO

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní nákupy :) samé zajímavé produkty!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...