Random aneb březen 2019

Hezkou sobotu!
Jaké máte plány na víkend? Vyrážíte někam, nebo Vás čeká poklidný víkend doma? Venku už začíná panovat jaro, což je super. V dnešním článku se naposled podíváme zpět do minulosti, shrneme si celý březen, který byl docela bohatý na různé akce a kávičky. Myslím, že jsem toho stihla celkem dost.

Zvládla jsem rovnou dvě blogerské akce, obou pozvání si moc vážím. První akce byla netradiční, měla jsem možnost zúčastnit se vinařsko-kulinářského eventu, který byl plný dobrého vína a jídla, které bylo již odlehčené na jaro. Víno mám ráda, takže pozvání nešlo odmítnout.

Druhou akcí bylo představení nové řady Citylife Detox od Astrid. Akce se konala v nádherných prostorách Artiséme, nechybělo výborné jídlo a skvělá společnost. Oběma akcím jsem na blogu věnovala samostatný článek, tak určitě mrkněte, pokud by Vás zajímaly detailnější informace a fotky.

V práci neustále kafíčkuji či chodím na snídaně a musím říct, že to jsou kolikrát ty nejzajímavější části týdne a užívám si je. Také jsem stihla menší posezení s Kačí či Kájou. Ke konci měsíce jsem si byla sednout s Kamčou, kde jsme krom kafe stihly i nějaké fotečky, na které se moc těším.

A abych jen neseděla někde po kafích a víně, užila jsem si i jeden kulturní zážitek. S mamčou jsme vyrazily do divadla Hybernia na Mefista, který čerpá příběh z Fausta a musím říct, že se mi muzikál moc líbil.
 Kamarádka dorazila na oběd / Volný den / MDŽ

 Je paničky :D / Krásná lilie / Kočička moje

 Další volný den / Výborný oběd v Modrém zubu / Nikdy nezklame

 Vinařsko-kulinářský event

 Lívance v Coffee Corner Bakery / Do divadla / Mefisto

 Tohle mě začíná bavit :D / Snad teprve moje druhá návštěva :D / Café Kafíčko

 Astrid a řada Citylife Detox

Snídaně v Paulovi / Velikonoční klasika / SmetanaQ Café

Jak jste si užily březen?
Co jste podnikaly?

10 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...