Spotřebováno za březen 2019

Minulý měsíc jsem hlásala, že březen bude stejně skromný jako únor, ale opak je pravdou. Měla jsem za to, že spotřebuji minimální množství produktů, jelikož jsem spoustu toho teprve načala a docela i velká balení, ale překvapivě se dařilo.

Od začátku měsíce jsem krabici plnila tak nějak postupně. Rovnou tři kousky jsou zástupci vlasovky, nechybí tělová péče, ale i péče o pleť, ač tedy v cestovním balení, ale nevadí. Radost mám z balzámu na rty, těch mám tolik, že za každý prázdný kus jsem fakt ráda.

1. Syoss šampon Ceramide Complex (Recenze) - Na začátku trochu boj, ale nakonec jsme si sedly perfektně. Vlasům dodal objem, nezatěžoval je a nemastil. I po čtyřech dnech vypadaly fakt dobře, navíc příjemně voněl a přišlo mi, že mi vlasy méně padaly.
Koupila bych znovu: ANO

2. Nivea pečující kondicionér Volume Care (Recenze) - Kondicionér měl hutnou konzistenci. vlasy nezatěžoval a pomáhal s rozčesáváním. Žádná extra výživa se nekonala, ale špatný rozhodně nebyl, hezky voněl.
Koupila bych znovu: ANO

3. Avon vyživující sérum na vlasy s arganovým olejem (Recenze) - Olejíčky od Avonu mám strašně ráda a tenhle nebyl výjimkou. Byl hutnější a ani v délkách vlasy vůbec nemastil. Konečky pěkně vyživil a vlasům dodal lesk. Jen bohužel rychleji ubývá.
Koupila bych znovu: ANO

4. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Asi netřeba více představovat. Kupuji stále dokola a za mě jeden z mála produktů na intimní hygienu, který mi sedí. Navíc stojí pár korun.
Koupila bych znovu: ANO 

5. Balea sprchový gel Kouzlo perel (Recenze) - Tohle mi bohužel vůbec nesedlo a to kvůli vůni. Sprcháč mi vyloženě smrděl a nemohla jsem se dočkat, až budu u dna, vůně dost silná, taková až pánská a nepříjemná.
Koupila bych znovu: NE

6. Nivea antiperspirant ve spreji Invisible for Black & White Fresh (Recenze) - Dávám přednost tuhým verzím, ale tenhle sprej fungoval výborně. Po celém dni stále jen vůně antiperspirantu. A vůně strašně moc povedená, svěží, vážně fresh.
Koupila bych znovu: ANO

7. I Love...tělový peeling Pink Marshmallow (Recenze) - Cukrový peeling, na který jsem se strašně těšila, ale zklamání veliké. Textura je hodně našlehaná, fakt takový marshmallow, blbě se to aplikuje a je tak jemný, že nic nedělá. Škoda, vůně je totiž božská.
Koupila bych znovu: NE

8. Astrid dvoufázový odličovač očí a rtů Gentle Eyes (Recenze) - Skvělý odličovák, který bez drhnutí odstraní i voděodolnou řasenku bez toho, aby dráždil či oční okolí vysušoval. Trochu mastnější, ale mně osobně to nevadí.
Koupila bych znovu: ANO

9. Oriflame krém na ruce Floral Embrace (Recenze) - Tohle bylo peklo, strašně nepříjemná vůně, která mi fakt smrděla, taková retro babičkovská stejně jako obal. Navíc ani hydratace žádný zázrak, takže tohle za mě nee.
Koupila bych znovu: NE

10. Essence lak na nehty Be Loud - Staletý lak na nehty z nějaké limitky plný různých třpytek, ty já ráda. Nejsem náročná, takže jo.
Koupila bych znovu: ANO

11. Maybelline balzám na rty Baby Lips Sugar Cookie (Recenze) - Baby Lips mám ráda a tenhle balzámek voněl krásně po vánočním cukroví. Hydratace žádný zázrak, ale to ani od podobných balzámů nečekám. Jen ta růžová barva je běžně nenositelná.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. Bylineo čistící mléko (Recenze) - Mléko čistilo fajn, i když komplet oči nedalo, spíše na dočistění a v tomto případě si nemůžu stěžovat. Příjemné, funkční a voňavé.
Koupila bych znovu: ANO 

13. Bylineo tonikum (Recenze) - Na oči mi lehce vadilo, ale na pleti jedno z nejlepších tonik. Dočistilo a vůbec nevysušovalo, což spousta tonik dělá. Moc příjemné a doporučuji.
Koupila bych znovu: ANO

14. Bylineo krém na ruce (Recenze) - Krém byl lehoučký, ihned se vstřebal bez pocitu mastnoty a lepení. Dal se použít i na nohy a moc dobře hydratoval. Příjemná citrusová vůně byla dalším plusem.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

14 komentářů:

  1. Super spotřeba, baby lips mám ráda, ale ty barevné spíš jen když někam jdu, na doma ty bezbarevné :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tahle barva se mi na ven nelíbí, moc barbie :D

      Vymazat
  2. Ten tělový peeling I love.. vypadá obalem úžasně, na růžovou já slyším, velká škoda, že je celkem k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  3. Antiperspirant Nivea používám ve formě roll-onu a je fajn (myslím, že jsem ho taky dávala do poslední "kosmetické poličky". A zaujal mne odličovač Astrid - ten asi zkusím

    OdpovědětVymazat
  4. Ten peeling I love mě zaujal svým obalem. Škoda, že byl k ničemu. Měla jsem antiperspirant od Nivei a byla jsem taky spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně mě zklamal, přitom tááák krásně voní.

      Vymazat
  5. Séra na vlasy od Avonu mám i já velmi ráda!

    OdpovědětVymazat
  6. z tonika Bylineo, jsem také mile překvapené, krásně pokožku, oživí, nevysuší a zdá se mi, že i lehce póry stahne :-)

    TO BYL MŮJ BŘEZEN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pory nemůžu posoudit, ale je právě super, že nevysušuje :)

      Vymazat
  7. Ten antiperspirant od Nivea mám také a je to můj neej :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...