Weleda - Univerzální krém Skin Food

Určitě jste zaznamenaly, že Weleda přišla s řadou Skin Food, jejíž součástí je i tolik známý a oblíbený univerzální krém. Koupit můžete i jeho lehčí verzi, tělové máslo a balzám na rty. Já se tedy teprve nyní dostala ke klasice.

Tedy nyní, krém jsem doma měla už dlouho, ale já s těmi univerzálními produkty mám vždy problém. Jak je to na vše, tak nevím, na co nejúčinněji využít. A pak přišla alergie, ekzém a s ním napnutá pleť, která neustále brečela po hydrataci.

Krém lze opravdu použít naprosto na vše. Obsahuje výtažek z violky trojbarevné, heřmánkové a měsíčkové listy, které pokožku zklidňují a zjemňují. Má hojivé a regenerační účinky, takže pomáhá i při malých poraněných.

Nejen že poslouží na suchá chodidla či lokty, ale lze použít i jako krém na ruce a hlavně jako pleťový krém. Krém mohou používat i děti a to od tří let.

Krém je hodně hutný a neskutečně mastný. Já ho v době největšího ekzému používala i jako denní krém, ale je potřeba počítat s tím, že i ta velmi suchá pleť se bude s krémem lesknout, protože se nezvládne pořádně vstřebat a zanechává opravdu mastný film na pleti. Pokud Vás ale ekzémy trápí a pleť máte napnout, je to zázrak, který se hodí mít doma.

Miluji ho jako pleťovou masku. Večer nanesu, nechám působit a to klidně skoro hodinu a poté rozetřu. Není potřeba už žádná další péče. Pleť úžasně zklidňuje, napnuté pleti fakt hodně pomáhá a napomáhá i pleť dát do přijatelného stavu.

Plusem je i krásná vůně, úžasná, svěží vůně citrusů je parádní a rozhodně budu pořizovat další balení. Jak jsem psala, pro citlivou a suchou pleť je to něco úžasného.

Zkoušely jste krém?
Co Vám pomáhá na ekzém?

11 komentářů:

  1. Taky ho mám a jeho hydratace je skvělá. Jsem s ním spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho a je skvělý, jako pleťový krém bych ho používat nemohka, ale na suché partie těla pecka:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kupujem si ho každý rok v zime a je perfektný. Dá sa použiť na všetko, hydratuje pleť i telo, ruky aj pery. A navyše sa mi veľmi páči jeho vôňa.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mně tedy konkrétně nepomohl univerzální krém, ale divila by ses, konopí. Ano, konopí, konkrétně teda látka obsažená v něm a to CBD . Zpočátku jsem byla hodně skeptická, ale po tom, co si o tom něco přečteš zjistíš, že se není čeho bát a maximálně to nebude mít žádné účinky :-D Což teda opravdu ale má :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...