Yves Rocher slaví 60 let | Limitovaná narozeninová edice

Všimly jste si, že Yves Rocher slaví 60 let? K tomuhle nádhernému číslu si připravil limitovanou edici svých ikonických produktů. S narozeninovým kabátkem můžete koupit krém na ruce s bio arnikou a kamilkový krém na pleť a tělo. Podle mě ale to nejlepší je trojice produktů v cestovním balení a hezké papírové krabičce, kterou Vám dnes představím.

Yves Rocher mám moc ráda, to jistě víte, ale přiznávám, že ani jeden z těchto kultovních produktů jsem neměla. Cestovní balení se určitě navíc hodí, léto se blíží, i když já osobně si většinou cestovní balení produktů, se kterými nemám zkušenost, neschovávám. Rozhodně neberu na výlety něco, co nemám vyzkoušené a nevím, jak na to bude pleť reagovat.

Jemný hydratační krém na pleť a tělo Pure Calmille
Krém obsahuje výtažek z bio heřmánku a květinovou vodu z heřmánku římského. Více než 93% složek je přírodního původu. Krém je bez silikonů, barviv, parabenů a minerálních olejů. Slibuje hydrataci, zjemnění a ochranu před vnějšími vlivy.

Je vhodný na tělo i pleť, což mě trochu zarazilo. Já upřímně nemám ráda produkty, které se dají použít jak na tělo, tak i na pleť, kor když mám pleť citlivou. Ale tak hecla jsem se a zkusila, i když jsem se dost bála, co to udělá.

Krém je hutnější, ale na druhou stranu ne zbytečně mastný, dobře se roztírá a během chviličky se vstřebá. Překvapivě na pleť mi vyhovuje, výborně hydratuje a nedělá žádnou neplechu, takže si dovedu představit, že tohle balení bych někam na cesty přibalila.

Má silnější kamilkovou vůni, která je dost výrazná, ale příjemně, pokud tedy tyhle vůně máte rády.

Expresní odličovač s chrpou na oči Pur Bleuet
O tomto odličováku musel slyšet snad každý, ten pro mě představuje celkově jeden z nejprofláklejších produktů v kosmetickém světě a konečně jsem ho také zkusila. Slibuje odstranění veškerých nečistot, zbytků líčení a dokonce i voděodolného make-upu. Chrpa má zklidňující účinky a je vhodná pro citlivou a problematickou pleť.

Odličovák je dvoufázový, to znamená, že obsahuje dvě složky - jednu vodovou, druhou olejovou. Je potřeba před použitím lahvičku protřepat, aby se obě složky spojily. Práce s ním je pak jednoduchá, protože složky nějakou chvilku drží pospolu a nemusíte tedy nijak extrémně spěchat.

Musím uznat, že je vážně super. Dvěma tahy stáhne veškerý oční make-up, i voděodolnou řasenku a kouřovky bez toho, aby jste musely na oči tlačit či je nepříjemně dřít. V očích neštípe, nedráždí. Zanechává lehce mastný film, což mně osobně ale nevadí, jelikož mám sušší pleť.

Hydratační krém na ruce s bio arnikou
Extrakt z bio arniky chrání ruce před negativními vlivy vnějšího prostředí a zároveň ruce hydratuje. Arnika je pěstována v La Gacilly, což je francouzské městečko, ve kterém má Yves Rocher svoje pole, na kterých pěstuje.

Krém má středně hutnou konzistenci a dobře se roztírá. Sice se ihned vsákne, ale zanechává na rukou ochranný film, který je mastnější a nějakou dobu se drží, což věřím, že ne každému bude vyhovovat.

Hydratuje ale moc dobře a velmi oceňuji, že mě zbavil záděrek, které mě teď bohužel kvůli stresu docela trápí. Ruce zvládá dát dobře do pořádku. Arnika má silnou vůni, hodně specifickou a stále se nemůžu rozhodnou, zda mi voní či nikoliv.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste některý z produktů?
Máte rády cestovní verze?

21 komentářů:

  1. Od YR jsem pár produktů zkoušela, ale shodou okolností ani jeden z těchto.. :-) teď mám rozdělaný malinový peeling, který je úžasný. Stejně tak krém na nohy s levandulí a vlasový olej :-)

    RTĚNKY COLLISTAR

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda jejich šampony a sprcháče :) A tyto produkty vypadají hodně dobře :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Od YR mám doma pár produktov no som s nimi veľmi spokojná. Tieto produkty ma tiež zaujali.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odličovač kupujem s mamkou už minimálně tak 10 let, ale připadá mi, že není tak účinný jako dříve.. řasy mi dokonale neodlíčí a to nepoužvám ani voděodolné řasenky - proces musím opakovat. Ale produkty to jsou všechny fajn, taky tento balíček mám :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve posoudit nemůžu, ale teď mi odličuje dokonale a naprosto bez práce.

      Vymazat
  5. Odličovač s chrpou patří k mým oblíbeným, ty další dva produkty jsem ještě nezkoušela. Cestovní verze produktů mám ráda, kromě toho, že jsou praktické na cesty, tak jsou i roztomilé:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám YR moc ráda a je pravda, že na odličovač očí už se delší dou chystám, ale ještě jsem si ho nekoupila :) tyhle miniatury jsou super na vyzkoušení :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna dneska jsem se v YR stavovala, abych využila slevu k 60. výročí. A koupila jsem dva z recenzovaných produktů (krém na ruce a odličovač, ale v plném balení), tak jsem zvědavá, jestli se shodneme v názoru. Přidala jsem ještě toaletní vodu a pleťové mléko s vůní zeleného čaje, po které už jsem dlouho pošilhávala. A jako dárek jsem dostala šampon. už dlouho jsem nedonesla domů tolik kosmetiky najednou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla o víkendu, brala jsem si nějakou noční péči na vlasy, dostala šampon a dárek k narozkám, takže taky super :D Zelený čaj voní úžasně :)

      Vymazat
  8. Odličovač s chrpou mám taky doma a je super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky,
    znám všechny produkty a mám k nim taková ambivalentní vztah:-) Krém na ruce je super, jen arnika mi moc nevoní. I tak jsem ho měla už několikrát a v pohodě jsem ho spotřebovala. Ten pleťový krém používám na výstřih nebo na tělo a je ok. Odličovač s chrpou mi vadí, protože je dvoufázový, a ty já nemám ráda. Ale miluji ten jejich klasický chrpový, používám už několik let jen ten:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rnika je taková specifická no. Mně se na dvoufázovým líbí, že fakt rychle odlíčí a jelikož mám sušší pleť, tak ani mastný film mi nevadí.

      Vymazat
  10. Tak odličovač je naprostá klasika, je skvělý a používám už léta. Jinak krémíky se určitě hodí i díky své super pidi velikosti :-)

    OdpovědětVymazat
  11. To vypadá dobře :) joo, tuhle značku mám ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...