Alverde - Krém na zrohovatělou kůži bio limetka & bio echinacea

Ke značce Alverde si teprve cestu hledám. Líbí se mi vánoční limitky, ale tu stálou nabídku nějak míjím. I když nedávno jsem si brala a recenzovala pleťový peeling, ten mě ovšem nijak nechytl. Na značku ale nehodlám zanevřít, věřím, že má spoustu skvělých produktů, jen je objevit.

Co se týče krémů na nohy v drogerii, také Vám ten výběr přijde takový chudý, nijaký? Vždy tedy po něčem sáhnu, ale nikdy ne po něčem, co by mě fakt jakože zaujalo. Nebo možná celkově krémy na nohy jsou nudné zboží :D

Krém koupíte v papírové krabičce, o to více mě překvapilo, jakého jsem vytáhla prcka, ale ve výsledku má 50ml, což není málo, pouze tak tuba působí. Co se ještě týče balení, tak ke konci jde krém strašně špatně vydolovat a chce to už sílu, aby jste plast ohnuly.

Obsahuje přírodní slunečnicový a kokosový olej a bambucké máslo, které pomáhají regenerovat pokožku a pečovat o suché či popraskané nohy. Ve složení také najdete výtažek z citronu a rostlinný glycerin, které pomáhají redukovat zrohovatělou kůži a hydratovat ji.

Výtažek z echinacei a limetky dodává krému úžasnou, hodně svěží vůní, která je vážně povedená. Nic chemického, ale autentická vůně limetky.

Krém má hodně hutnou konzistenci, přesto není nijak extrémně mastný a dobře se roztírá. Už během aplikace cítíte, že ta výživa bude fakt dobrá se suchými patami si poradí více než dobře. Během chviličky se vstřebá a nohy opravdu zanechává v super stavu a nemusíte ani mazat denně.

Zkoušely jste Alverde?
Jaký je Váš oblíbený krém na nohy?

7 komentářů:

  1. Já to mám taky tak, málokdy si něco od Alverde koupím. Na nohy si kupuji krém Balea s ureou, ale příště bych si mohla koupit tento, díky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea s ureou je super, ještě lepší je ale Astrid :)

      Vymazat
  2. Já jsem kdysi měla od Alverde noční a denní krém s goji a ty byly docela fajn.
    Ten krém vypadá zajímavě, i když tedy já si aktuálně mažu paty krémem na ruce z Rossmanna, který mi nevoní, tak abych ho nějak spotřebovala.

    OdpovědětVymazat
  3. Od Alverde jsem měla nějakou čistící pěnu a byla taky fajn :) na nohy používám produkty od Avonu, ty jsou super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Mě bohužel produkty nesedí od Alverde. Zkusila jsem jich mraky, nic, tak jsem to s nimi už vzdala :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...