Balea - Lak na vlasy a tužidlo s vůni kaktusu a jasmínu

Hezký pátek!
Jak Vám utekl pracovní týden? Volná středa by se měla stát pravidlem, hezky to pak utíká, jak se ten týden rozpůlí. Jen škoda toho počasí, střídavě hezky a pak zas déšť. Co plánujete na víkend? Nedávno jsem se zmiňovala, že mám nachystáno spoustu vlasových recenzí a dnes se podíváme na stylingové přípravky od značky Balea.

Jak jsem viděla kaktus, tak jsem je musela mít. Miluji vůni a chuť kaktusu, taková kaktusová tříšť, mňam. Oba produkty používám již nějakou dobu, jedná se o limitovanou edici, ale tuším, že koupit se ještě dá, tak kdyžtak neváhejte.

Lak na vlasy Volume Lift s vůní kaktusu a jasmínu
Laky na vlasy jsem od Balei ještě neměla, takže jsem vůbec netušila, co očekávat a jsem docela mile překvapená, jelikož není vůbec zlý. Lak slibuje vytvoření XXL objemu od kořínků a lesku po celý den. Obsahuje UV filtry a provitamín B5, vlasy nezatěžuje.

Nepoužívám laky na nějaké větší účesy, jde mi jen o zafixování drobných vlásků, které jinak poletují a funguje v tomto případě dobře. Je potřeba ale stříkat z větší dálky, jinak má tendence vlasy slepovat, ale tomu se dá bez problému vyhnout.

Po aplikaci nedělá dojem helmy a vlasy jsou zafixované pěkně přirozeně. Nezatěžuje a jde dobře vyčesat. Zklamala mě ovšem vůně, kaktus bych hledala jen ztěží.

Tužidlo na vlasy Volume Lift s vůní kaktusu a jasmínu
Tužidlo jsem již jedno měla od Balei a zas tolik jsme si nesedly. Práce byla složitější, jelikož mělo tendence hodně vlasy mastit a poslední, co chcete, se ráno probudit s rozdělenými prameny. Přesto jsem to riskla a do tužidla šla.

Stejně jako lak slibuje dodání objemu, lesku a obsahuje provitamín B5. Naopak je bez silikonů, amoniaku a jedná se o veganský produkt. Bohužel ani tady vůni kaktusu nenajdete.

Trošku mi blbne aplikátor, hrozně to prská a pak kolikrát najednou vyjede strašně moc pěny. Pěna je hodně jemná, nadýchaná a s tímto tužidlem žádný problém nemám. Vlasy vůbec nemastí, naopak jim dodá fakt super objem a hlavně se s vlasy lépe pracuje a drží tak, jak chci.

Milujete také vůni kaktusu?
Používáte styling Balea?

7 komentářů:

  1. Tužidla nepoužívám vůbec a lak doma mám, takže jsem tyhle produkty minula. Škoda, že po kaktusu nevoní, vždycky mně mrzí, když se těším na nějakou parfemaci a ono nic.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vůně musí být parádní! Celkově mám Baleu fakt dost ráda.

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Laky používám minimálně, od Baley jsem ještě žádný neměla. Tužidlo už jsem od Baley nějaké měla, myslím, že bylo takové průměrné, ale určitě nebylo z limitky, spíš nějaké běžné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...