Bielenda - Čistící pleťový olej a samoopalovací mlha

Bielenda je pro mě naprosto neprobádanou značkou a teprve před několika měsíci se mi dostaly dva produkty do ruky. Objednávala jsem na notino.cz, kde jsem po značce už několikrát pokukovala a lákala mě hlavně díky velmi nízkým cenám.

Jedná se o polskou kosmetiku, která je pojmenována po její zakladatelce. Všechny produkty procházejí přísným dermatologickým testováním a díky složení by měly být šetrné i pro alergiky. Kosmetika má spousty řad a já jako milovník arganového oleje sáhla hned po dvou kouskách právě s tímto marockým zlatem.

Arganový čisticí olej s kyselinou hyaluronovou
Mokrý způsob odličování stále preferuji, přijde mi nejúčinnější a nejrychlejší. Když mi docházel předchozí odličovák, zaujal mě pravě tento čistící olej a to i kvůli tomu, že jsem v té době měla hodně vysušenou a citlivou pleť a oleje jsem tedy vítala ve velkém.

Olej je určen tedy pro suchou pleť, kterou má účinně zbavit make-up a regenerovat. Obsahuje kombinaci arganového oleje a kyseliny hyaluronové. Nemá vysušovat a narušovat přirozený ochranný film pleti.

Olejová konzistence se po styku s vodou mění v jemnou, mléčnou pěnu, která je na pleti moc příjemná a není problém použít ani na oči, což jsem velmi ocenila. Není potřeba nijak na oči tlačit a dřít, veškeré oční líčení vezme naprosto bez problému a nepálí.

Když jsem měla citlivou pleť s ekzémem, tak mi ji olej ještě více vysušoval, takže jsem ho nemohla, ale jakmile jsem se ekzému zbavila, tak už žádné vysušení, ale zároveň nemůžu říct, že by olej nějak hydratoval, to vůbec ne.

Ty oči odlíčí perfektně, to mi fakt jako vyhovovalo. Ovšem na pleti nějaké ty zbytky make-pu zůstávaly, sice minimální, ale přesto tam byly.

Samoopalovací mlha na obličej a tělo
Samoopalováky jsem teď začala zkoušet fakt pravidelně a poctivě, takže Vám můžu prozradit, že další dva čekají na svoji chvilku slávy. Tento slibuje přirozené zlatavé opálení, dlouhotrvající efekt a žádné fleky. Efekt by měl být vidět již po jedné hodině.

U mě je efekt vždy vidět až tak po dvou až třech použitích a ne jen u tohoto, ale mám to u každého samoopalováku, nechápu, čím to je. S čím mám velký problém, tak je vůně. Mně ten samoopalovák strašně smrdí, připomíná mi nějaký laciný pánský parfém, není to vůbec nic příjemného, tohle se nepovedlo.

Má super střičku, dobře se roztírá a není mastný, ihned se vstřebá a nelepí, takže v tomto směru uživatelsky příjemný.

Barva není úplně přirozeně hnědá, jde lehce do oranžova, ale fakt lehce, není to nic tragického, i když se obávám, že pro vyloženě bledule nebude vhodný. Barvu dělá poměrně výraznou, ale...Mně chytá výborně na stehna a břicho, ale třeba lýtka jako že nic a na rukou mi vždy udělal fleky na loktech a to jsem fakt roztírala pořádně.

Takže ve výsledku doporučit nemůžu, fleky dělá a nejvíc mi vadí, že nechytá všude.

Znáte Bielendu?
Používáte samoopalováky?

10 komentářů:

  1. Na samoopalováky nejsem, naštěstí se opaluji dobře, tak stačí chvilka na sluníčku a chystám barvu. Od téhle značky jsem ještě nic neměla, za což může hlavně fakt, že není dostupná v drogeriích, ale pár produktů jsem si objednala, tak se těším na zkoušení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také opaluji dobře, když vylezu na sluníčko :D

      Vymazat
  2. Samoopalováky zatím úspěšně ingnoruji, většinou chytím nějakou barvu na zahradě nebo na výletě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já v létě též, ale v zimě či po zimě sáhnu po samoopalováku.

      Vymazat
  3. Značku nepoznám a ani samoopalováky nepoužívám. Docela nic moc tahle dvojka.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku vůbec neznám, samoopalováky používám a stále hledám ten nej :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku jsme nezkoušela, ale něco mi říká, že už jsem ji viděla v UK v Polských obchodech. :) Samoopalovák bych ráda vyzkoušela, ale zatím hledám. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...