Catrice - Make-up HD Liquid Coverage

O make-upu HD Liquid Coverage značky Catrice slyšela snad každá z Vás, většina z Vás ho již vyzkoušela a miluje ho. Já i přes všechny ty pochvalné recenze jsem se na něj nijak nehrnula, ale jakmile se mi dostal do rukou, tak jsem byla moc ráda a samozřejmě se s chutí vrhla na testování.

Rovnou řeknu, že moje recenze bude jedna z těch méně pozitivních, na druhou stranu nemůžu ale říct, že by mě make-up zklamal, to ne, já totiž čekala, že pro moji pleť nebude asi zrovna ideální a budeme bojovat.

Balení vypadá krásně, skleněná lahvička s kapátkem prostě kosmetický stolek odzdobí, avšak samotná aplikace je hlavně zpočátku a pak ke konci hodně k vzteku. Já make-up měla všude, hlavně na oblečení, jen ne na obličeji. Make-up je sám o sobě docela řídký a chce to prostě opatrně. O upatlané skleničce snad raději ani nemluvím, tu nelze udržet čistou.

Jak jsem psala, make-up má docela řídkou konzistenci a i můj odstín 020 působil docela světlounce, ale bacha. On lehce na pleti zoxiduje, takže počítejte s tím, že ve výsledku bude tmavší, než se na první pohled zdá.

Mám suchou pleť a bohužel právě na ní není dle mého primárně určen. Po suché pleti se strašně špatně roztírá, zvýrazní každé suché místo a to i takové, o kterém ani nevíte, natož nějaké větší sušší části. Hrozně špatně se zapracovává a během dne také žádnou hydrataci neposkytne, naopak.

Pokud ale suchou pleť nemáte, tak moc hezky kryje a vlastně dělá krásnou pleť, u mě tedy jen z dálky :D Krycí schopnost je rozhodně vyšší střední a to již v jedné vrstvě, více vrstvit ani nedoporučuji. Zakryje nedokonalosti, začervenání i kruhy pod očima.

Co se týče výdrže, to je trošku dilema. Když jsem ho začala používat, tak jsem z výdrže byla nadšená, teď mi přijde, že třeba z nosu se hned sedře a odpoledne i na tvářích je spíš flekatě.

Moc děkuji kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte zkušenost?
Co na make-up říkáte?

9 komentářů:

  1. Já ho mám ráda, ale pokud mám zrovna sušší období, tak ho používat nemůžu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem slyšela od více lidí se suchou pletí, že pro ně tenhle make-up není ono, já mám mastnější a sedí mi.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem asi jediná co ho ještě nezkoušela :D ale láká mě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych ho vyzkoušet, takže až budu mít příležitost, tak si ho koupím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je super :) a to stejné korektor ze stejné řady.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...