Ecocera - Pleťová maska Activated Carbon

Recenzi na tuhle masku dlužím už neskutečně dlouho, snad od prosince, možná dokonce listopadu? Až se úplně stydím, ale bohužel mi dorazila v době, kdy jsem měla silnou alergickou reakci, ekzém a přecitlivělé pleti jsem se nemohla zbavit několik měsíců.

Pleť je navíc z ekzému hodně suchá, ještě sušší než normálně a dávám přednost hydratačním maskám. Na tuhle masku značky Ecocera jsem četla, že vysušuje, stahuje a to mě od vyzkoušení akorát odradilo, přece jen podráždit už tak podrážděnou pleť, to nechcete.

Maska funguje na bázi koloidního stříbra a mědi, které rozjasňují a osvěžují mdlou a unavenou pleť. Je čistící, to znamená, že odstraňuje černé tečky, přebytečný maz a ucpané póry. Zároveň ale má i zklidnit podráždění a zabránit začervenání. Regeneruje, sjednocuje barevný tón pleti a celkově má pomoci s hezčím vzhledem pleti.

Jedná se o masku, kterou si samy musíte namíchat. 25-30g smícháte s 50ml vody, necháte vsáknout tekutinu, promícháte a nanesete na pleť, kde necháte působit až 15 minut. Aby maska úplně nezaschla a tím nepodráždila pleť, je vhodné během působení přestřikovat nějakou pleťovou vodou.

Když ta maska zasychá, tak pleť i jakoby stahuje, takže opravdu přestřikuji a déle než 15 minut nenechávám na pleti, protože to už pak táhne. Počítejte s tím, že během smývání bude koupelna jak prase, ta černá je prostě všude.

Výsledky mě moc překvapily. Bála jsem se červené pleti, která bude vysušená a nic takového. Je nádherně vyčištěná, úplně heboučká. Na dotek opravdu krásně hladká, neštípe, ovšem pleťový krém byl pak nezbytnost a to i přesto, že nevysušuje.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte Ecoceru?
Používáte rády podobné masky?

14 komentářů:

  1. Ještě jsem neměla žádnou masku, která se před použitím musí namíchat, docela ráda bych někdy vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky nějakou masku od Ecocery, ale zatím čeká na vyzkoušení :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mne tahle maska právě pro tu potřebu míchání (a taky díky vidině černé koupelny) nezaujala. Já jsem líná si plesknout na obličej něco hotového ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, také bývám občas líná dát si hotovou masku :D

      Vymazat
  4. Ahojky,
    práškovou masku jsem asi nikdy nezkoušela, ale mám doma práškový peeling a myslím si, že na něj brzy dojde. Jinak maska vypadá zajímavě, nějak mě v poslední době zase pleť zlobí, potřebovala bych něco na pupínky, první vrásky, na mastnou i suchou pleť, na tu s ekzémem.... Ach jo:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle by mohla pomoci na vše, fakt čistí, ale nevysušuje.

      Vymazat
  5. S maskou nemám zkušenost, ale od Ecocery používám sypké pudry, které jsou fakt super a pleť zmatní i na 12 hodin, aniž bych ji musela během dne přepudrovávat :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lesklá pleť mě netrápí a pudrovat nepotřebuji v podstatě vůbec, takže mi stačí obyč.

      Vymazat
  6. Tuhle značku vůbec neznám, ani podobnou masku sjem nezkoušela, ale vypadá to fajn :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...