Magnificora - Parfémovaná voda a tělové mléko Infinity Glossy

Dostáváte rády voňavky? Já se přiznám, že jakmile od někoho dostanu vůni, tak zděšeně k ní čichám a bojím se, co to bude za hrůzu. Myslím, že koupit parfém je velké riziko a sama bych si netroufla někomu koupit. Výjimku může tvořit snad jen partner, který Vás natolik zná, že se trefí dokonale a vlastně i sám vybere, co jemu voní, značka ideál.

Vůbec nejhorší je snad dostat vůni od babičky. Od té jsem dostala set značky Magnificora, překvapivě ale nebyl tak zlý. Sama bych sáhla po něčem jiném, ale zas nemůžu říct, že by mi tahle vůně smrděla, to vůbec ne. Je tu ale druhá strana a tou je samotná značka. Stojí strašně moc, za ty ceny koupíte už pořádný značkový parfém, přitom se jedná v podstatě o podomní prodej :D Takže názor si utvořme každý sám a jdeme na samotné produkty.

Parfémovaná voda Infinity Glossy
HLAVA: mandarinka, růžový pepř, měsíček lékařský
SRDCE: pomerančový květ, jasmín, lesní jahody
ZÁKLAD: dřevité tóny, mošus, černý kosatec

Jedná se o nápaditou vůni plnou šarmu a přirozené elegance. V parfémované vodě jsou rozhodně nejvíce cítit ty citrusové plody. Vévodí ji sladká, ale zároveň šťavnatá mandarinka s pomerančem v podobném duchu, ve kterých se dále snoubí jahody a květinové tóny.

Jak jsem psala výše, sama bych si vůni nezvolila, ale rozhodně nesmrdí. Spíš je to za mě taková vůně spíše na domácí stříknutí, která neurazí, ale ani nenadchne, což zas za ty peníze moc nesedí no. Vůně je sladká, ale ne přeslazená, s ovocnými a květinovými tóny.

Je to pouze parfémovaná voda, takže samozřejmě nevydrží od rána do večera, ale je potřeba ji během dne obnovit.

Tělové mléko Infinity Glossy
Tělová mléka k vůním vůbec nevyhledávám. Mám ráda klasická hydratační a to dle mého tato nejsou. Podle mě vůbec nejsou určená k nějaké větší péči a naposled jsem podobné mléko měla snad někdy v pubertě.

Tohle ale není překvapivě tak špatný, jak jsem myslela, protože alespoň minimální hydrataci poskytuje. Na velmi suchou pokožku to samozřejmě nebude, ale na obyč namazání stačilo. Přesto ho beru spíše jako podporu právě oné voňavky.

Jinak mléko má klasickou řídkou konzistenci, která se dobře roztírá, rychle se vstřebává a pokožku těla celkem intenzivně provoní a to na delší dobu.

Dostáváte rády parfémy?
Znáte Magnificoru?

8 komentářů:

  1. Vůbec neznám, parfémy kupuji jen když vím, jaký má kdo rád, naslepo bych si netroufla nikoho obdarovat. Parfémy ráda dostávám, ale když si třeba předem řeknu, jaké bych chtěla a ten člověk, ať sám vybere, který mi koupí. Překvapení je to sice poloviční, ale radost mívám i tak:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas ráda překvapení, ale zas pokud mi dochází oblíbený parém, tak ráda zas dostanu ten samý :)

      Vymazat
  2. Neznám, ale docela se mi líbí jeho vůně. :) Ale jako dárek někomu bych si neodvážila koupit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Podle recenze to vypadá na produkty, které představují slušný průměr za poněkud nadprůměrnou cenu. Nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak. Nejsou špatné, ale za tu cenu koupím opravdu značkové, kvalitní produkty.

      Vymazat
  4. Značku vůbec neznám a parfémy si kupuji nejradši určitě sama. Kdysi jsem dostala od jednoho přítele k narozeninám napodobeninu nějaké dražší vůně a tenkrát mě to až urazilo... Já jsem totiž celý život zcela proti tomu a očekávala jsem, že dotyčný to ví. Tak mě to docela i zamrzelo. Radši bych dostala něco z drogérie za dvě stovky než fejk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, zrovna od partnera bych očekávala opravdu kvalitní, značkovou vůni :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...