Nákupy a novinky za duben 2019

Hezký čtvrtek!
Jak jste si užily včerejší volný den? Já bohužel větší část dne strávila s morčecí holčičkou, která se za noc hrozně zhoršila, už se ani nepostavila na nožky a odpoledne umřela. Odešla ale klidně v krásných 9 letech, nic ji nebolelo, takže i já jsem to nesla lépe.

Zbytek dne se nesl v duchu blogu, pofotit všechny novinky, kterých je tedy šíííleně moc, takže dnes to bude opravdu dlouhé. Mám tu jak kosmetiku, tak spoustu oblečení a dalších drobností, tak jdeme na to.

Kosmetika
Hodně jsem toho dostala na testování a přiznávám, že v dubnu jsem i dost nakupovala a v následujících měsících si už žádnou radost dělat nehodlám, musí se šetřit :D I když hodně spotřebovávám, zásoby se teď rozšířily.

Začnu každoměsíčním balíčkem od holek z arome.cz, kde jsem našla pro mě samé neznámé značky. První je Sanex, od které mám na testování deodorant, který je bez hliníkových solí, parabenů a alkoholu a od stejné značky ještě sprchový gel, který je určen pro citlivou atopickou pokožku. Od Veniry mi přišel arganový olej, což já miluji a doplněk stravy na vlasy, nehty a pleť.

Nabídka mi přišla od přírodní značky Yamuna, která u nás není, ale má zastoupení na Slovensku. Na vyzkoušení jsem dostala tělové máslo a pleťový krém s vůní hroznů, což je fakt božská vůně, nádhera. Dále tonikum, které je bez alkoholu, což je super a mýdlo, které bohužel kvůli skořici nemůžu. Recenze bude již brzy.

Napsal mi Ryor s tím, že ví, že Ryor používám a že mi chtějí poslat něco pro radost, což mě fakt potěšilo, jelikož Ryor mám fakt ráda a přišly mi tři kousky, které jsem ještě neměla, takže o to větší radost. Hodně zvědavá jsem na osvěžující mlhu, což je vlastně tonikum ve spreji. Krém na ruce s vůní grepu a černého rybízu bude určitě super na léto a to samé sprcháč s japonskou třešní. 

Navštívila jsem Yves Rocher, kde šampon byl dárek k nákupu. Já si vybrala pro poškozené vlasy a koupila si krém na vlasy, který se nechává působit přes noc. Na to jsem hodně zvědavá, nic podobného jsem ještě neměla. Tělové mléko s aloe vera byl dárek k narozeninám. 

K narozeninám jsem od kamarádky dostala šumivé koule od značky Vivaco. Koupeli moc nedám a produkty do vany se mi doma pěkně množí, ale věřím, že se k nim snad někdy brzy dostanu. Jsou s levandulí, růží a měsíčkem.

Jelikož jsem dostala poukaz na solárko, tak jsem mrkla na notino, abych si vybrala nějaké mléko do solárka. Zaujala mě značka Oranjito, konkrétně ananasová varianta, která obsahuje biosložky a urychlovač opálení. Rovnou jsem si vzala nový ochranný sprej na vlasy a masky Dermacol, které konečně vyzkouším. 

V DMku se to teď hemží hromadou mopsíků. Před nedávnem jste mohly koupit vatové tamponky, teď tam najdete kuchyňské utěrky, sprcháč, kapesníčky a snad vlhčené ubrousky. Utěrky jsou v balení tři velké role a za super cenu, sprcháč je taková klasika a kapesníky rozhodně využiji. Ještě jsem vzala nový gel na holení s moc příjemnou vůní.

Jako poslední jsem si udělala velkou radost u Makeup Revolution a na Elninu. Na Elninu už mají nový Tangle Teezer s lamou a tomu zkrátka nešlo odolat. Pro lamy mám slabost a hřeben je fakt boží. U Makeup Revolution jsem měla dlouho vyhlédnuté donutí paletky, kde jsem si vzala rovnou tři a asi zbylé dvě také potřebuji, prostě donuty, další slabost :D Líbí se mi, jak přišla zásilka zabalená, v hezké krabici a ještě se vzkazem s čokoládkou, krása.

Oblečení a ostatní
Neplánované nákupy jsou nejlepší, to toho najednou mají. Byla jsem překvapená, kolik toho má najednou Takko, dokonce jsem sehnala parádní džíny, což jsem fakt nečekala. Pak topík s plameňákama, který je volnější, hodně lehký a na léto bude bezvadný. Mikča s buldočkem je jen za 250Kč z H&M. Spodní prádlo a tričko s pusinkami z New Yorkeru a rozkošný hrnek s miskou z Pepca.

Tady mám nějaké dárečky, které jsem dostala od přátel k narozeninám. Knížky, poukázky do knihkupectví či dokonce na večeři, nějaké dobroty a úplně boží je sklenička s jednorožcem. Dostala jsem toho mnohem víc, třeba i od rodiny, ale to nebylo moc k focení. Je tam například poukaz na to solárko, zapalovač na svíčky, penízky apod...

Konečně na EMP zlevnili náušnice z Fantastických zvířat, nad kterými jsem dlouho slintala. Dvě dírky navíc v uchu jsou ale zřejmě málo :D Měla jsem zároveň slevový kód z poslední objednávky a neodolala jsem plavkám s Tweetym, mám teď samé elegantní, ženské, tak jedny infantilní :D Velikostně docela sedí, vršek je super, spodek by mohl být klidně trochu menší.

V práci jsem dostala k narozeninám Yankee Candle, to jsem fakt nečekala a navíc opravdu nádhernou vůni, sladkou, ale zároveň svěží. Jedná se o jarní novinku a doporučuji očichat.

Co Vaše utrácení?
Co jste si koupily?

12 komentářů:

  1. Pro kolekci s mopsíkem jsem si byla + Balea má nové letní sprcháče, tekutá mýdla, atd, no, utratila jsem tam dost:-) Jinak se mi líbí produkty Ryor a po donutích paletkách Makeup Revolution pošvidrávám, ale zatím se držím:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, hodně mě zaujaly oba testovací balíčky, takže se moc těším na recenze:-) Jinak já mám stopku, kupovala jsem jen to, co mi došlo. Doufám, že zvládnu do konce týdne taky napsat článek, teď je toho nějak hodně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik skvělých novinek. :) Novinka YC mě láká, musím se zastavit do obchodu abych něco ještě ulovila :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné nákupy a novinky! Všechny balíčky jsou povedené, to je od Ryor hezké, že ti takhle sami něco poslali, jsou tam hrozně milí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Moje (resp. naše) největší útrata v dubnu byly lampičky nad postele do ložnice a nový lustr tamtéž. A v YR jsem tentokrát využila slevy a udělala jsem na své poměry velký nákup (šest stovek jsem za kosmetiku jednorázově neutratila už hodně dlouho).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musel být pořádný nákup, ale pokud se vyplatil, je to super a určitě toho máš dost :)

      Vymazat
  6. Balea a YR produkty mám moc ráda. Plavky dost infantilní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleu nestíhám ale vůbec kupovat, má toho furt tolik :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...