Představení české konopné kosmetiky Canneff | Blogger Event

Krásnou neděli!
Pokud sledujete můj instagram či jiných blogerek, mohly jste si všimnout, že se v úterý konalo představení nové české kosmetiky, která nese název Canneff. Jedná se o konopnou kosmetiku obsahující cannabidiol (CBD), což je látka získaná extrakcí z konopí.

Akce se konala v zahradách vily, kde sídlí Nadační fond pomoci Karla Janečka, který je zároveň investorem značky. Ten den krásně vyšlo počasí, takže se akce opravdu vydařila a strávit poledne na zahradě v milé společnosti? Super.

Kromě Karla Janečka nám o kosmetice a účincích cannabidiolu povídal chemik Jan Storch a expertka na vývoj finálních forem kosmetických produktů Lenka Průšová. V neposlední řadě nemůžu nezmínit dermatoložku Ivu Obstovou a výborného kuchařského odborníka Romana Vaňka.

Práce na kosmetice trvala více než dva roky a vznikla propojením zkušeností a znalostí z oblasti vývoje a výroby léčiv, zdravotnických prostředků, organické chemie a kosmetiky na bázi přírodních látek.

Cannabidiol působí pozitivně na každý typ pleti a víte proč? Na povrchu každé buňky pokožky přirozeně existují receptory pro cannabidiol a na tyto receptory se cannabidiol váže a stimuluje je, v podstatě je nutí k regeneraci a to vede k omlazení a zkvalitnění pleti.

Canneff je již nyní dostupný na e-shopu a též by jste na něj mohly narazit v lékárnách. A co vlastně můžete koupit? Aktuálně to je denní a noční pleťový krém, na což se těším vůbec nejvíce a jsem zvědavá, jak si poradí s mojí suchou a citlivou pletí. Dále tělové mléko, krém na ruce a regenerační gel, který je určen pro lokální péči přesušených a podrážděných částí pokožky a obsahuje nejvyšší koncentraci CBD.

Občerstvení tentokrát byl gastronomický zážitek a co je zajímavé, každý pokrm obsahoval ingredienci, kterou můžete najít právě i v produktech. Na své si přišli hodně milovníci mořských plodů a sushi a co bylo naprosto vynikající, tak zmrzlina s ovocem, mňam. Po celou dobu o nás bylo krásně postaráno a jídlo servírováno až pod nos :D

Konečně jsem pořádně poznala holky Sistershoods a seznámila se s Primadonnou, kterou sleduji již roky. Nechyběla ani Eliška, takže akci jsem si fakt užila.

Moc děkuji Cannef a Neopublic za pozvání a dárečky k otestování.

Zaujala Vás nová značka??
Používáte konopnou kosmetika?

4 komentáře:

  1. Konopnou kosmetiku jsem nikdy neměla. Zajímavé bypro mne asi byly pleťové krémy akrém na ruce...

    OdpovědětVymazat
  2. To musel být krásný event, já nikdy nezkoušela konopnou kosmetiku :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...