Sanex - Deodorant a sprchový olej pro citlivou pokožku

Krásnou středu!
Co máte v plánu na dnešní volný den? Kosmetika Sanex dle mého není u nás tolik profláknutá. Přiznávám, že poprvé jsem ji dokonce viděla až v balíčku, který mi zaslaly holky z arome.cz a docela mě zaujala. Sanex je známá v západní Evropě a vyberou si především lidé s citlivou pokožkou, alergici a atopici, což je super.

Na výběr je snad ze všeho - deodoranty, šampony, tělová mléka, sprchové gely, mýdla...Samozřejmě nechybí kosmetika pro děti. No a dnes mrkneme rovnou na dva kousky, tak jdeme na to.

Deodorant Spray Zero% Sensitive Skin 
Rozhodně preferuji tuhé varianty, přijdou mi nejúčinnější a nejpříjemnější, ovšem naučila jsem se používat i spreje. Avšak sahám po nich buď na doma, nebo v zimním období, v létě bych na ně určitě nespoléhala.

Tento je určen pro citlivou pokožku, je bez parabenů, alkoholu a co je nejhlavnější, bez hliníkových solí. Obsahuje ale kamenec draselný, který má antibakteriální účinky. Slibuje 24 hodinovou ochranu, ale to zkoušet nebudeme.

Deodorant má velmi dobrou střičku, super rozptyl, ale doporučuji stříkat ne úplně z blízkosti, jelikož občas to maličko štípe. Plusem je za mě jemná vůně, která je příjemná a nebije se s parfémem. Co se týče účinků, tak jsem maximálně spokojená. Používala jsem když bylo kolem 20°C a i po celém dni jsem cítila pouze vůni deodorantu, takže super.

Sprchový olej AtopiCare
Sprchový a koupelový olej je určen nejen pro dospělé, ale díky svému složení i pro děti trpícími ekzémy. Pokud jste atopici, tak jistě oceníte, že není zbytečně parfémovaný. Má velmi decentní vůni, takovou čistou až lékárenskou, ale příjemnou, mně voní a to mám raději výrazné sladké vůně.

Rozhodně se nejedná o olej, do toho to má hodně daleko, je to klasický sprchový gel, ale už když ho dáváte na tělo, tak cítíte , že je opravdu jemný a o pokožku pečuje, i když pokud máte ekzémy či suchou pokožku, určitě se pak bez následného namazání neobejdete. Vytváří mléčnou pěnu a stojí kolem 160Kč.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi. 

Znáte kosmetiku Sanex?
Co používáte na citlivou pokožku?

13 komentářů:

  1. Značka mi vůbec není známá, ale ten deodorant bych si klidně koupila, hlavně kvůli absenci hliníkových solí.

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně se prodává v Anglii, ale popravdě vůbec jsem ji nezkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    oba produkty mě zaujaly, hlavě ten deodorant. Já mám ráda spreje, ty tuhé mi vůbec nevyhovují. Určitě se po něm podívám, až budu kupovat nový. Ten sprchový olej se mi taky líbí, protože hlavně v létě trpím na ekzémy.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud trpíš na ekzémy, tak je vážně jemný a příjemný :)

      Vymazat
  4. Značku neznám a ani jsem o ní neslyšela, ale vypadá dobře, líbí se mi ten deodorant :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vůbec nepoznám, ale ten deodorant se mi líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Taky značku neznám. Pro mne zajímavý by byl ten deodorant, byť prferuju kuličkové. Sprácháč by pro mne byl zbytečně drahý - moje pokožka zatím unese ledascos ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dražší je , sama bych si ho také nekoupila za ty peníze, ale je super.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...