Beauty Boulevard - Lesk na rty Diamond Lip Gloss

Beauty Boulevard pro mě byla doposud naprosto neznámou značkou, přitom například na léto či plesovou sezonu nabízí zajímavé kousky. Od značky totiž můžete koupit třpytky na rty ve všech možných odstínech a na festival oceníte voděodolné třpytky na tělo a vlasy.

Pokud nejste zrovna ale straky, tak třeba nepohrdnete balzámem na rty, tekutou rtěnkou s matným finišem či lesky na rty. Boeauty BLVD byla založena v roce 2013 a její kořeny jsou v Británii

Lesk obsahuje pigmenty, které odrážejí světlo, rtům poskytne diamantový lesk. Diamont Lip Gloss slibuje dlouhotrvající efekt, nelepivou a hladkou texturu, čili by jste třpytky na rtech neměly cítit.

Vybrala jsem odstín Adorn, což má být světloučce růžová barvička. Když jsem lesk otevřela, tak jsem byla docela na rozpacích, protože vůbec neodpovídá fotkám či odstínu uvedeném na obalu. Předpokládala jsem, že lesk bude lehce pigmentovaný a bude obsahovat třpytky. Je ale bezbarvý, jen po nanesení se lehce na rtech zabarví, ale opravdu pouze decentně.

Zklamaná ale nejsem, protože třpytky a efekt jsou úžasný, jen škoda, že fotka tu krásu nezachytí. Mění se v něm růžovoučké a modré třpytečky, které se krásně lesklou a tím, že je lesk v podstatě průhledný, oživíte s ním i rtěnku.

A teď info pro milovníky čokolády. Lesk božsky voní po čokoládě, úplně k sežrání. Na rtech je velmi komfortní, jak slibuje, tak je hladký a třpytky necítíte, rty nestahuje, nevysušuje a vůbec nelepí. Výdrž je průměrná, zkrátka vydrží jako běžný lesk, po jídle je potřeba obnovit.

Moc děkuji e-shopu rajnehtu.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte lesky na rty?
Znáte značku a lákají Vás například třpytky na festival?

5 komentářů:

  1. Já jsem si lesky nějak moc neoblíbila.Buď sáhnu po pomádě a nebo po rtěnce. Ale víc po té pomádě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také spíše sahám po rtěnkách, ale lesky mám též ráda :)

      Vymazat
  2. Značka mi vůbec nic neříká. Lesky na rty jsem preferovala dřív, teď volím hlavně rtěnky, nějak je mám raději:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám a lesky nepoužívám. :) Raději sáhnu po rtěnce.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...