Bodipure - Keratinové rukavice sada

Jak se staráte o ruce? Stačí Vám pouze hezká manikúra a krém na ruce, nebo se snažíte alespoň jednou za čas rukám dopřát něco více? Například masku? Já osobně masky miluji, ale je fakt, že zatímco pleťové a ty vlasové si dávám pravidelně i dvakrát týdně, tak u rukou to tak vůbec není.

Ruce jsem v poslední době měla v šíleném stavu, což jsem si nespíš zapříčiňovala sama. Stres a zřejmě kvůli němu jsem si často i nevědomky kůžičku okolo nehtů furt rýpala a tak vznikaly další a další bolestivé a červené záděrky.

Bodipure nabízí masky na ruce a nohy, které můžete koupit buď samostatně, nebo v setu, kde najdete jak tedy masku na ruce, tak i na nohy, nebo ještě v sadě, kde je Vámi zvolená maska společně s pilníčkem.

Já si vybrala masku na ruce s pilníčkem, jelikož ta samostatná zrovna nebyla skladem. Upřímně si myslím, že tahle sada je ale naprosto zbytečná a spíše doporučím rovnou samostatnou variantu. Pilníček je k ničemu a rukavice jsou kvůli němu kromě toho hlavního obalu ještě zabalené v dalším pytlíčku, což je totálně na hlavu, akorát zbytečný odpad navíc.

Rukavice obsahují tedy keratin, který posiluje nehty. Slibují hydrataci, zvýšení pružnosti, odstranění nedostatků a nerovnosti pokožky, ochranu proti nepříznivým vlivům a také protiplísňový a protizánětlivý účinek. 

Rukavice jsou velmi tenké a jsou to vyloženě takové šustivé pytlíčky. Díky tomu se na ruce super přicucnou, výborně promasírujete kůžičku kolem nehtů a poté vše dobře drží. Rukavice se nechávají působit 20 minut. Zpočátku příjemně chladí a počítejte s tím, že s nimi toho moc neuděláte, nejlépe si lehnout a relaxovat.

Po sundání zůstane na rukou strašně moc krému, jsou extrémně napuštěné a ten přebytek rozhodně nevmasírujete. Já většinu setřela kapesníčkem a teprve nějakou přiměřenou vrstvu vmasírovala.

Ruce jsou sice po aplikaci hebčí, ale o nějaké hlubší a dlouhodobější výživě bohužel řeč být nemůže. Výsledek je stejný, jako když použiji jakýkoliv krém.

Moc děkuji e-shopu rajnehtu.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Používáte masky na ruce?
Zkoušely jste Bodipure?

8 komentářů:

  1. Pro mě péče o ruce začíná a končí manikúrou, masky na pleť, vlasy a chodidla mám ráda, ale maskám na ruce jsem zatím nepřišla na chuť.

    OdpovědětVymazat
  2. Já masky skoro nepoužíávám a ty na ruce jsem ještě nevyzkoušela vůbec. A musím říci, že recenze mne k tomu moc přesvědčila ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Masky na ruce mi přijdou, že nic nedělají. :) Už jsem jich pár vyzkoušela a za mě nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Masky na ruce jsem ještě nezkoušela. Ale škoda, vypadala lákavě.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...