Brandnooz box - Květen 2019

Musím přiznat, že mi ta každoměsíční překvápka plná jídla chybí. Brandnooz box chodí nyní obměsíc a poslední květnový den přišla tolik očekávaná zásilka a byla jsem dost zvědavá, protože z posledního boxu jsem nebyla kdovíjak nadšená.

Květnový občas není zlý a najdete v něm od každého něco. Box už je laděn do letního počasí, tak něco na osvěžení, ale i něco na zub a na vaření či pečení. Nejsem zklamaná, využiji naprosto vše a jsou tu i novinky, které neznám.

Jupí Piňacolada - 700ml, 69,90Kč
Měla bych začít všechny ty šťávy pomalu zdělávat, mám doma dokonce ještě dvě zimní. Já to vetšinou jen ochutnám a dál už se k sirupu nevracím, úplně na ty šťávy nejsem. Piňacoladu ochutnám ale fakt ráda, věřím, že ananasová bude pecková chuť.

Frisco Spritz - 330ml, 20,90Kč 
Nové Frisco vidím furt na instagramu, kde se docela ve velkém propaguje, tak jsem zvědavá, jestli je to opravdu taková bomba. Frisco už jsem dlouho měla, přitom v nácti jsem nepila snad nic jiného, ale chuťové buňky se asi dost změnily a moc mi nejede. Jedná se o kombinaci hořkého pomeranče a bylin, což nebude asi pro mě, ale ochutnám, to ne že ne. Obsah alkoholu je 4,5%.

Racio Knackebrot skořice - 125g, 42,90Kč
Občas si dám ráda místo pečiva, tohle je ovšem sladká varianta, takže bude určitě super  i samostatně ke svačině. Když jsem si všimla, že jsou skořicové, tak jsem se zasmála, protože mi přijde, že od doby, co jsem zjistila alergii na skořici, mi chodí vše skořicové. Naštěstí mi vadí zatím jen v pleťové kosmetice a v jídle s ní nemám problém, přesto jsem opatrná...

Penam Toustís světlé - 250ml, 32,90Kč
Z těchto toustů mám největší radost. Nejsou to totiž klasické tousty, ale takové nadýchanější a prý chutnají jak ty z mekáče, které úplně miluji a mohla bych furt. Pokud opravdu budou tak výborné, tak snad nechci jíst už nic jiného :D

Vitar Hořčík Mango - 75g, 78Kč
V boxu pouze jedna tableta na vyzkoušení. Hořčík má snížit míru únavy a vyčerpání. Jedna tableta dodá doporučenou denní dávku a tohle je navíc s příchutí manga. Unavená jsem furt, tak možná by mi podobný doplněk stravy pomohl a aspoň zkusím.

Mentos Say Hello - 37,5g, 17,90Kč
Mentos a podobné bonbony mám moc ráda, i když pouze ty ovocné, mentolové poputují k mamče. Koupit můžete tři varianty, ovocné, mint a citronové. Na každém bonbonu najdete unikátního smajlíka.

Dr. Oetker Dort Pavlova - 420g, 69,90Kč
Dort Pavlova rozhodně upeču, je to v podstatě sněhová pusinka s malinovým krémem a sněhové pusinky zbožňuji. Věděli jste, že dort je pojmenován po slavné ruské primabaleríně? Už vidím ty maličké dortíky s krémem a ovocem, mňam...

Nové Knorr koření s garancí země původu
V boxu jste také mohli objevit čtyři pytlíčky s kořením, které je pěstováno v jeho přirozeném prostředí. Koření vždy vítám a myslím, že to je produkt, který ocení každý. Já našla chilli z Indie, Oregano z Turecka, černý pepř z Vietnamu a sladkou papriku ze Španělska.

+ časopisy, které nemají s jídlem nic společného...

Líbí se Vám obsah?
Pekli jste někdy dort Pavlova?

12 komentářů:

  1. Já jsem tentokrát zklamaná dost, využiju jen papriku a oregano. Zbytek jsem musela rozdat, takže pro mě je tohle bohužel zbytečný box.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych byla docela spokojená. :) Zatím ho teda neodebírám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Přijde mi dost slabý ... :-(, ale opravdu jsou to pro mě novinky, což se nedá upřít.

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem ho poprvé a zatím jsem jen ochutnala jen šťávu a ta mě chutnala, využiji všechno.
    Jsem zvědavá jak bude chutnat Pavlova, protože když jí miluji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem zvědavá, ale je fakt, že nemám s čím porovnat.

      Vymazat
  5. Čekala jsem víc - zřejmě pod vlivem příslibu, že snížení frekvence zasílání boxů bude kompenzováno větší pestrostí a bohatším obsahem. Ostatně - dojmy už jsem taky publikovala v článku...
    A to Frisco mi tedy chutnalo hodně (narozdíl od brusinkového z nějakého předchozího boxu, které mi přišlo děsně sladké).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tím, že obsah by měl být rozhodně lepší, když se frekvence snížila.

      Vymazat
  6. Já bych asi čekala více. Ten dort jsem ještě nepekla, ale měla jsem možnost ochutnat a byl výborný.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...