Letní piknik s Astrid Sun | Blogger Event

Přibližně před dvěma týdny jsem se zúčastnila jedné skvělé akce se značkou Astrid. Každý rok Astrid Sun pořádá letní piknik, kde se zároveň představí nové produkty do opalovací rodinky. Zatímco loni mi piknik nevyšel, jelikož se kvůli počasí nečekaně přesunul, letos to vyšlo a stálo to za to.

Pro piknik byl vybrán Střelecký ostrov a ač bylo ten den šílené vedro, pod stromy byl příjemný chládek a pozdní odpoledne jsem si užila společně s Kájou a Eliškou.

Akce byla vhodná i pro děti, všude byly rozmístěné deky, lehátka, ovoce a limonády. Během odpoledne jsme si mohly vyrobit lapače snů technikou macramé, o které nám povídala zkušená lektorka. Bylo nám řečeno, že nic, co uděláme, není špatně, takže ani ten můj celý křivý lapač nebyl špatný, naopak :D Také jsme si zkusily jógu, což sice v šatech nebylo ideální, ale i z toho mála jsme zjistily, že jsme totálně zkrácené a neohebné :D

Produkty jsme si samozřejmě mohly hned na místě vyzkoušet. A co je u Astrid tedy nového? Jsou to tři kousky, z toho dva pro děti. Nově můžete koupit vysoce voděodolné mléko na opalování s SPF50 v malém 80ml balení, které je praktické do každé kabelky.

Wet Skin též s ochranným faktorem 50 určitě děti ocení, protože se dá použít nejen na suchou, ale i mokrou pokožku, takže netřeba čekat na oschnutí. Já si domu odnesla i klasickou verzi pro dospělé, takže určitě vyzkouším.

A kdyby jste se přece jen přismahly, tak pomůže chladivá regenerační pěna, která obsahuje 10% panthenolu, což se určitě hodí.

Nechybělo výborné jídlo, které bylo spíše odlehčené a do letního dne ideální. Kuřecí maso, grilovaná zelenina, ale i čerstvý salátek a ovoce. Výborné byly i sýrové krokety či něco na způsob pita chleba, mňam. Jako welcome drink bublinky a neustále k dispozici limonáda.

Akce byla jako vždy moc povedená a užila jsem si ji. Moc děkuji Astridu za milé pozvání. Domu jsem si navíc odnesla boží plážovou tašku plnou produktů na opalování a po opalování a doufám, že během léta stihnu alespoň o něčem poreferovat.

Používáte Astrid Sun?
Piknikujete v létě?
Jaké ochranné faktory používáte?

12 komentářů:

  1. To vypadalo krásně! Sbíhají se mi sliny na to jídlo :D Astrid jsem proti sluníčku dřív hodně používala, tak jsem ráda, že sortiment pořád rozšiřují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astrid je vážně fajn, opalováky jsou příjemné a nestojí moc :)

      Vymazat
  2. Jídlo vypadá lákavě:-) A opalovací kosmetika taky, je super, že se řada stále rozšiřuje:-)

    OdpovědětVymazat
  3. To musel být nádherný zážitek. Na pikniky nechodím, ale může to být super. Z jejich nových výrobků se mi líbí ta chladivá pěna.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám jenom Astrid přípravky :) Jsou fakt skvělé. A na pikniku to vypadalo fakt skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné, krásně zachyceno, zpracováno...a to občerstvení, wau. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  6. Jídlo vypadá úžasně. A seznámení s opalovacími novinkami taky není k zahození. určitě to byla fajn akce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...