Nákupy a novinky za květen 2019

Krásný den!
V posledních dnech panuje doslova letní počasí, což je super a jsem ráda, že vyšlo i na dnešek, doporučuji sledovat instagram. Ale už k dnešnímu článku, bude to totiž dlouhé. V květnu mi přibylo strašně moc nové kosmetiky a to nejen péče, ale i dekorativky.

Je toho tolik, že jsem samozřejmě ne vše zvládla dát na společnou fotku a teprve po uklizení všeho mi došlo, že vlastně ještě nějaký ten balíček jsem zapomněla.

Kosmetika
Utrácela jsem minimálně, vlastně jsem si koupila jen tři sprcháče, z toho jeden byl součástí časopisu. Zbytek jsou PR balíčky a že jich tedy tentokrát je a dokonce i výhry. Na vše určitě budou časem recenze.

Asi začnu takovou klasikou a tou je arome.cz. Přiznávám, že jsem strašně doufala, že v balíčku najdu něco z novinek od Manufaktury a našla, rovnou tři kousky ze sedmikráskové řady. Kuličkový deodorant tedy zkouší mamča, jelikož já kuličky nerada, ale takový čistící gel je super. Naopak maska mě šíleně štípe. Ještě přišlo sérum od Yves Rocher z řady Hydra Vegétal. Opravdu balíček podle mého gusta. 

Intimní sprcháč od Ziaji tu vídáte pravidelně, jako jeden z mála mi sedí a tohle velké balení kupuji za pár korun. Palmolive s jílem jsem vyhrála na testování na kafe.cz, tak kdyžtak mrkněte a zkuste někdy štěstí. YR je dárkem v aktuální čísle Ženy a život, můžete vybírat ze šesti vůní.

V květnu se představila světu česká konopná kosmetika Canneff, o které jsem se na blogu zmiňovala již několikrát. Po velmi povedené akci jsem si domu odnesla taštičku s produkty na testování. Kosmetika je dostupná na e-shopu a v lékárnách a měla by být snášenlivá pro všechny typy pokožky.

Byla mi nabídnuta spolupráce s e-shopem rajnehtu.cz, což mě strašně potěšilo a to i přesto, že na nějaké zdobení a nailarty nejsem, tedy neumím je a nejsem šikovná. Na e-shopu ovšem nenajdete pouze laky, ale i různou pečující kosmetiku či dokonce dekorativku. Já si vybrala krásný lak na nehty, masku na ruce a lesk na rty.

U Blueberry Hill jsem vyhrála tuhle boží taštičku plnou přírodní dekortativky 100% Pure a mám z výhry neskutečnou radost. Kosmetika je pigmentovaná ovocem a má překrásné obaly. Nádherně přišel i celý balíček zabalen, fakt krása. Nejvíc jsem zvědavá na tekutou tvářenku, kterou lze použít i na rty a má dokonalou barvu. A třeba třešňový balzám na rty voní doslova k sežrání. 

Jako poslední ta nejsladší zásilka a to od Indulony, které moc děkuji a hlavně přeji všechno nejlepší. Indulona letos slaví 70 let, nádherné číslo a i když jsem se již jedné oslavy zúčastnila, tak domu mi přišel vynikající dortík a několik produktů jako třeba klasická modrá Indulona, kterou miluje mamča, tak potěší ji.

Co udělalo radost Vám?
Nakupovaly jste na léto?

10 komentářů:

  1. Samé krásné věci, nejvíc se mi líbí sérum YR, produkty Manufaktura a výhra přírodní dekorativky, ta vypadá překrásně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Indulona tak krásný balíček poslal teda :) Aspoň máš co testovat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné novinky. Jsem zvědavá, co řekneš na tu dekorativku od 100% Pure.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Mně květen utekl tak rychle, že mám pocit, že jsem snad ani nebyla v žádném obchodě :-). A ani jsem si nevšimla, že ŽŽ je s dárkem - kvůli sprcháči YR bych si ji asi koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Utekl opradu rychle a vypadá to, že červen na tom bude podobně :)

      Vymazat
  5. Květen byl fičák! :) Bylo to těmi svátky, že tak rychle utekl. Ale ani já jsem nelenila a objednávala jako o život :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...