Venira - Arganový olej a doplněk stravy pro lepší kvalitu vlasů, nehtů a pleti

O Veniře jste už možná slyšely a zaznamenaly ji na instagramu, kde na ní v poslední době často narážím a to díky arome.cz, které před dvěma měsíci posílal v testovacím balíčku hned dva produkty na vyzkoušení.

Venira není na našem trhu dlouho, teprve od roku 2017 a výroba vzniká v České republice. Nejznámějším produktem bude určitě kúra pro lepší vlasy, nehty a pleť, o které dnes bude také řeč. Venira vznikla za účelem poskytnutí výrobků té nejvyšší kvality a za adekvátní ceny.

Arganový olej
Před nějakým tím rokem jsem byla v Maroku a od té doby arganový olej miluji. Pro kosmetiku s arganem jsem se stala velmi snadným terčem, proto mě olejíček moc potěšil a já se s nadšením vrhla na testování.

Olej se dá použít snad na cokoliv, co Vás napadne. Výborný je pro všechny typy pleti a suchou pokožku těla. Díky skvaalenu a vitamínu E, které jsou v arganovém oleji obsaženy, ho ocení i nehty a lámavé vlasy.

Já ho používala hlavně na pleť, kdy ho ocení velmi suchá až atopická pleť, také působí pozitivně na lupénku a pomáhá regenerovat popáleniny. U mastné pleti zas redukuje tvorbu kožního mazu. 

Na tu suchou pleť je opravdu výborný. Oleje je nejlepší aplikovat ještě na vlhkou pleť, díky čemuž proniknou více do hloubky a je to opravdu znát. Po použití byla pleť nádherně heboučká, rozjasněná a celkově vypadala taková hezčí, svěží a hlavně byla nacucaná, dokonalá výživa a hydratace. 

Líbí se mi i balení všech produktů. Bílá se zlatem působí luxusně a věřím, že většině spotřebitelů padne do oka. Jen tu pipetku bych ocenila trochu měkčí, gumová část je poměrně tvrdá a hůře se mi mačká.
 
40 denní kúra
A vrháme se na přírodní doplněk stravy ve formě tabletek, které slibují lepší kvalitu vlasů, nehtů a pleti. Kúry můžete koupit na 40, 80 a 120 dní. Cena je od 689Kč.

Venira obsahuje 18 účinných látek, každá z těch látek dodává organismu živiny potřebné právě pro hezké vlasy, nehty a pleť. Tabletky se užívají dvě denně a to ráno před jídlem a večer před jídlem. Ty tabletky jsou strašně velké, takže jsem zpočátku měla fakt problém je polknout. Četla jsem ale, že se dá obsah vysypat případně do pití, pokud by jste fakt zapíjet nezvládaly. Strašně smrdí, asi těmi kvasnicemi, takže doporučuji nečichat :D

Mně bohužel tabletky nic nedělají. Pleť mám furt stejnou, ale to budiž, pleť mám celkem hezkou samu o sobě. U nehtů jsem rozdíl nezaznamenala a v co jsem doufala nejvíce, vlasy, také žádný rozdíl. Nijak mi nepovyrostly a padají pořád stejně hodně.

Na druhou stranu jsem nezaznamenala ani žádné negativní účinky jako je nafouklé břicho, nevolnost, nechutenství či cokoliv jiného. Opravdu to na mě nepůsobí nijak.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Používáte doplňky stravy?
A jaké?

8 komentářů:

  1. O značce, konkrétně o té kúře hodně slyším, zkušenost nemám, ale když nemají žádný efekt, tak bych si je nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za ty peníze, které kúra stojí, bych fakt čekala nějaký efekt...

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce slyším poprvé. Ale nemá to žádný efekt to je docela škoda, když už za to ty peníze dám. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Kúra mě nezaujala vůbec, ale arganový olej mám ráda. Má i pěkné balení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...