Garnier - Maska na vlasy Banana Hair Food

Asi není nikdo, kdo by o vlasových maskách Hair Food neslyšel. Jen co se dostaly na trh, zaplavily internet a mluví se o nich stále a ve většině případů ve velkých superlativech. Ani mě tento boom neminul a vyzkoušela jsem tu nejoblíbenější, banánovou.

Co se týče obecně masek, tak jsem byla docela flákač, ale pak se mi doma sešlo pár kousků a já se naučila používat pravidelně, už jen z toho důvodu, že vlasy mám fakt už dlouhé a tu pořádnou výživu si zaslouží.

Masky mají velké 390ml balení a koupíte je přibližně za 150Kč, což je bomba. Jsou bez parabenů, silikonů a umělých barviv. Garnier se navíc teď vydává lehce přírodnější cestou a tak složení je z 98% přírodního původu.

Skvělý je také způsob použití, jelikož máte na výběr hned tři možnosti. Buď jako kondicionér, kdy masku nanesete a ihned smyjete, nebo jako klasickou masku, kdy necháte působit delší dobu a jako poslední je možnost bezoplachová péče, takže super na konečky.

Banánová maska je vyživující a určená pro suché vlasy, kterým má dodat hydrataci, výživu a regenerovat je po celé délce.

Maska má středně hutnou krémovou konzistenci, která je strašně příjemná. Do vlasů se výborně aplikuje a nikde nestejká. Už když ji dáte na vlasy, tak cítíte, jak je krásně zjemňuje, pro opravdu suché vlasy můžu jedině doporučit, protože věřím, že si s nimi super poradí.

Já po ní mám vlasy neskutečně hebké, rozhodně i lesklejší, mají dostatek výživy a to bez toho, aby je zatížila, celkově vypadají zdravější a hezčí. A vůně? Voní jak banánové bonbonky, k sežrání.

Zkoušely jste?
Jakou variantu máte nejraději?

12 komentářů:

  1. Já mám s Papájou a jsem nadmíru spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Mohu potvrdit, maska je opravdu super. Nejlepší je tato banánová, voní fakt božsky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já vyzkoušela vzoreček (jako kondicionér) a musím říci, že mne nijak extra nenadchla, takže jsem velké balení, které jsem měla z Glanz boxu, věnovala dál.

    OdpovědětVymazat
  4. Za mně jednoznačně banánová, už jen kvůli té vůni. Měla jsem i papáju a teď mám aloe, ale banánová vede:-)

    OdpovědětVymazat
  5. JJ, masky jsou super, já měl tu s papájou a byla jsem spokojená, jen ty banány nemohu, od dětství....dneska jsem koukala na Loreal novou řadu, asi do ni půjdu

    OdpovědětVymazat
  6. Masky moc nepoužívám, ale tahle vypadá pěkně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se použít i jako kondicionér či na konečky bez oplachu, takže bys využila :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...