PACKage - Textilní masky na obličej

PACKage je korejská kosmetika, která nabízí textilní masky vyrobené z lyocellových vláken a celulózy. Zajímavostí je, že plátýnko by mělo být tenčí než i jiných masek a díky tomu by pleť měla být schopná absorbovat větší množství účinných látek.

Spousta korejských značek se nejlevněji sežene na ebay, co si budeme nalhávat, ale překvapivě PACKage vychází lépe na českých e-shopech a určitě bych ráda zkusila i zbylé masky, jelikož tu mám pouze dvě.

Plátýnková maska Everyday Bouncy
Můžete koupit také pod českým názvem V oblacích. Jedná se o hydratační a vyživující masku, která obsahuje vyživující extrakt z medu, propolis, který má antiseptické účinky a galatomyces bojující proti stárnutí.

Na maskách této značky je super to, že jsou bez parabenů, parfémů, alkoholu, silikonů, minerálních olejů a dalších ošklivých látek, které by mohly pleť podráždit.

Plátýnko je opravdu úplně tenoučké, když ho dáte na pleť, tak ta pleť pod ním vyloženě prosvítá, zároveň se ale plátýnko netrhá a dobře se s ním manipuluje. Díky tomu, jak je tenké, tak se na pleť výborně přicucne a drží. Navíc tohle je první plátýnko, který mi tak nějak i sedí, sice po stranách jsem ho musela samozřejmě lehce ohýbat, ale bradu jsem měla na bradě a ne až na krku.

Maska decentně voněla, byla docela dost napuštěná, ale nikde netekla. Nechává se působit cca 20 minut, já nechala déle a plátýnko furt drželo. Po použití byla pleť nádherně vyživená, úplné heboučká a pro suchou pleť jedině doporučuji.

Plátýnková maska I Love Myself 
Obsahuje AHA a BHA kyseliny, které působí exfoliačně a odstraňují odumřelé kožní buňky a kyselinu hyaluronovou, která zajišťuje dokonalou hydrataci. Maska je vhodná i pro citlivou pleť a ideální před nějakou událostí či před líčením, jelikož svým obsahem dokonale pleť připraví na make-up.

Plátýnko opět krásně tenké a na pleti moc příjemné a padnoucí. Jen tahle maska byla více napuštěná a stejkala, takže s tím je kdyžtak potřeba počítat. Toho séra je v ní fakt hodně, takže po sundání plátýnka se zbytek super vytře nejen do pleti, ale i do krku a na dekolt.

Po použití byla pleť nejen hydratovaná, ale hlavně krásně rozzářená a osvěžená. Překvapilo mě, jak opravdu dobře působí, protože po dvaceti minutách takhle zářivá pleť? Pecka. A co bylo milé, tak popsané plátýnko s nápisem "I love myself, I am more than beautiful".

Používáte korejskou kosmetiku?
Znáte kosmetiku PACKage?

10 komentářů:

  1. Korejskou kosmetiku jsem si nějakou koupila, když jsem tam byla, jinak ne. Masky vypadaj dobře, ty obaly jsou naprosto rozkošné.

    OdpovědětVymazat
  2. Korejskou kosmetiku jsem nikdy nezkoušela, ani plátýnkové masky. Asi bych to měla napravit, když o nich tak hezky píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, ale to málo, co jsem zatím z korejské kosmetiky vyzkoušela vůbec nebylo špatné, takže plánuji příležitostně dál objevovat:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Obaly mají super, ale nic jsme nezkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem zkoušela nějaké masky od této značky, jsou super a moc hezky vypadají :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...