Random aneb červen 2019

Krásný červenec!
Prázdniny jsou oficiálně tu a já vůbec nechápu, kam se poděl červen. Jasný, píšu to skoro na začátku každého nového měsíce a více o tom budu plkat po létě, kdy věřím, že zrovna léto uteče raz dva, ale červen mi přišel opravdu krátký a strašně utekl.

Červnové teploty stoupaly do extrémů a jak miluji léto, teplo a sluníčko, tak zrovna v centru Prahy tohle vůbec nemusím. Práce v rozpáleném bytě, cestování mhd, no hrůza a spíše se těším, až si teplo užiji během volna doma, v bazénu, ideální stav.

Samozřejmě se červen neobešel bez spousty káviček, snídaní či obědů a díky teplu se vše odehrávalo na zahrádkách. Jak bych nechtěla žít v centru Prahy a vyhovuje mi ten okraj, tak takový Jiřák je na tohle vysedávání úžasný.

Začátkem měsíce jsem se zúčastnila pikniku se značkou Astrid, který se odehrával na Střeleckém ostrově, hezky ve stínu pod stromy. Byly nám představeny letošní novinky, upletly jsme si lapač snů, dobře se najedly a pokecaly. Akce byla skvělá a psala jsem o ní zde.
 Pistáciové Lindt / Salátek / Začala sezona ledové kávy

 Astrid piknik

Koupačka po zimě :D / Těžká rána

 Drink po práci / Zmrzlina a káva u Antonína

 Nejím chléb, ale Happy Bean Bistro má výborný / Oběd s mamčou / Na oslavu

 Snídaně v Le Caveau / Nejlepší černý rybíz / Čas na kafe

 Pekárna Praktika / Nové nehty / A pokračujeme ledovou kávou..

 Palačinka v Mirakulum / Donut Shop Prague / Výborné tousty

Utekl Vám červen?
Co jste všechno stihli?

8 komentářů:

  1. Tolik jídla. :) Mě to taky uteklo celkem rychle :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné střípky z června. Ten piknik byl určitě super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Ze mne v červnu vedro vysálo všechnu energii - pro mne je cokoliv přes 25°moc... A pokud mám v kanclu setrvale 30°, tak všechnu energii nechám v práci a už se tak sotva dovleču domů. Asi se budu muset odstěhovat někam na sever :-D

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna jsem dneska na ledovou kávu dostala chut haha moc pěkné

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...