Bomb Cosmetics - Třpytivé tělové máslo Perfektní ananas

Poslední dny byly pořádně studené, ale teď by se zas trochu teplejší počasí vrátit mělo, avšak bohužel je asi načase smířit se s tím, že je konec léta. I když kraťasy stále odmítám zandat a tak ráno pěkně mrznu.

Aby jsme si to léto ale přece jen aspoň trochu prodloužily, tak dnešní recenze bude vyloženě letní. Řeč bude o tělovém máslu plném třpytek a s boží vůní ananasu, to zní super tropicky, no ne? Tuhle anglickou firmu s ručně vyráběnými přírodními kousky bych určitě ráda více prozkoumala. Mám doma ještě svíčky a určitě bych toho ráda zkusila víc.

Tělové máslo obsahuje 30% bambuckého másla a esenciální oleje z grapefruitu a citronu. Pokožku má zanechat vláčnější a lesklou bez pocitu mastnoty.

Tohle máslo jsem měla doma už strašně dlouho a vždy jsem ho použila jen sem tam. Letos už jsem se rozhodla, že ho konečně pořádně prubnu a protože nejsem schopná se mazat ráno, což mi přišlo nejlogičtější kvůli třpytkám, tak už jsem rezignovala a zkrátka se mazala klasicky večer po sprše.

Máslo má úžasně hutnou konzistenci, která na pokožce těla ale okamžitě taje a bezvadně se roztírá. I když to náhodu s množstvím přeženete, tak vůbec není problém se vstřebáváním. To máslo se výborně do pokožky vpíjí a vůbec nelepí.

Obsahuje spoustu větších zlatých třpytek, které jsou na těle opravdu vidět, není to nic decentního, ale zkrátka větší třpytky. Co je super, že ty třpytky drží. Namažu večer a vydrží až do další sprchy následujícího dne. Problém je, že jsou ty třpytky všude a mají je všude i všichni členové domácnosti.

Třpytky ale fungují, o tom žádná. Překvapivě máslo i výborně hydratuje, není jen na parádu, ale vážně krásně pokožku vyživí a zanechává ji takovou hezčí na pohled i jemnější na dotek. A ta vůně? Boží vůně ananasu, ta se povedla.

Znáte Bomb Cosmetics?
Zkoušely jste něco?

12 komentářů:

  1. Značku znám, ale ještě jsem neměla tu šanci něco vyzkoušet. :) Vůně musí být úžasná
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem balistiky do koupele a byly skvělé. Tohle máslo by mně lákalo, miluji ananas a miluji třpytky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když narazíš, tak zkus, jen ty třpytky jsou fakt všude :)

      Vymazat
  3. 😇👍...já stále čekám babí léto, tak takovýto produkt se bude hodit ☺. Od této značky jsem kupovala jen koupelové balistky - bomby, ale ta vůně mě hodně láká.

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo to vůbec neznám :O Ale fakt moc děkuj uza tip! Teď akorát používám tělové máslo od Rituals a to má v sobě taky malé třpytečky! Vypadá to na opálené kůži fakt moc hezky:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Bomb cosmetics znám. Kupuji si od nich balzámy na rty a vlastně ani žádné jiné nepoužívám :-) měla jsem i nějaké bomby do koupele a sprchové želé a byla jsem velmi spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hned na první pohled se mi zalíbil :) a tu vůni chci cítit.. :) Joo značku Bomb Cosmetics mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...