Nobilis Tilia - Detoxikační maska Tilia

Detoxikační kosmetika je stále více a více populární a musím uznat, že mě samotnou docela baví. Detoxikační kosmetiku nabízí i česká přírodní značka Nobilis Tilia, od které již nějakou dobu používám pleťovou masku.

Tato řada aktivně detoxikuje pleť, posiluje její imunitu a bojuje proti vráskám. V řadě najdete čistící balzám, zpevňující mléko, projasňující krém a právě masku. Masku mám téměř spotřebovanou, takže jdeme na ní.

Maska je určena pro pleť s prvními vráskami. Pleť má za úkol vyčistit, projasnit a vyhladit. Má odvádět přebytečnou mastnotu, ale zároveň nevysušovat. Obsahuje včelí med, který zmírňuje podráždění a podporuje hydrataci, čili je vhodná i pro pleť citlivou. Extrakt z přesličky má zpevňující vlastnosti.

Trošku jsem se bála, že maska nebude vyloženě pro můj typ pleti. Mám suchou a citlivou, takže preferuji krémové masky, které opravdu hydratují či plátýnka. Jelikož mě netrápí akné a zanesené póry apod, tak nějaké čistící masky pro mě nejsou prioritní a docela jsem měla obavu, že tato maska bude vysušovat a dráždit.

Maska se na pleti nechává působit až 15minut a poté se smyje vodou. Má hodně hutnou, krémovější konzistenci a cihlovou barvu díky obsahu černého jílu. Je tedy třeba počítat s tím, že to smytí není jen tak a trochu práce dá.

Moje obavy byly naprosto zbytečné. Maska je na pleti neskutečně příjemná, vůbec neštípe, nepálí a pleť není po aplikaci ani trochu podrážděná, naopak hezky zklidňuje. Má hodně silnou vůni, ve které se snoubí lípa s medem, zajímavá kombinace a mně osobně voní.

Pro mastnou pleť dle mého vůbec není, čistící efekt je v podstatě nula, ale nádherně hydratuje a unavenou pleť viditelně projasní.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte Nobilis Tilia?
Zaujala Vás maska?

10 komentářů:

  1. Maska vypadá zajímavě, ale já masky skoro nepoužívám, takže asi zůstanu jen u přečtení recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak takovou masku nutně potřebuji ☺.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn, znača bych ráda více prozkoumala. Kdysi jsem snad také měla nějaké masky a byly super.

      Vymazat
  3. O značce jsem už slyšela, nic jsem zatím nezkoušela, ale maska vypadá zajímavě, i ta barva by mně na obličeji bavila:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice smývání je trochu náronější, ale také mě barva baví :)

      Vymazat
  4. Maska vypadá super, já masky používám hodně hlavně na čištění pleti :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pleť mám fajn, takže ty čistící nevyhledávám, ale tahle je super a i hydratuje, což mi vyhovuje.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...