Bione Cosmetics - Olej na vlasy s arganovým olejem

Bione Cosmetics je česká přírodní kosmetika a právě to, že pochází od nás, je mi velmi sympatické. Klade důraz na vysoký obsah hlavních účinných látek, neobsahuje ropné látky, SLS, parabeny, silikony apod.

Měla jsem už kdysi něco z tělové péče a také produkty na opalování. Posledně jsem sáhla po olejíčků na vlasy a tady poprvé musím říct, že jsem si s kosmetikou vůbec nesedla.

Sice jsem výše psala, že kosmetika je bez silikonů a tady hned na obalu křičí velký nápis silikon. V olejíčku má za úkol dodat vlasům lesk a zabraňovat elektrizaci vlasů. A právě lesk a nelétavost olej slibuje. Stejně tak se dá použít ke zpevnění konečků. Pokud tedy chcete něco bez silikonů, tak Bione ano, ale ne konkrétně tenhle olej.

Olejíčky můžete koupit ve dvou verzích a to pro tmavé, nebo pro světlé vlasy. Stojí kolem 50Kč, takže když jsem sháněla něco na vlasy, hlavně na konečky, sáhla právě po tomhle. Neskamarádily  jsme se na začátku, blížím se ke konci a za celou dobu jsme si nedokázaly nesedly.

Ten olej strašně mastí vlasy. Pokud máte vyloženě hrubé a suché, tak možná by Vám sednout mohl, ale já musela používat naprosté minimum, které jsem prvně rozetřela v dlaních a poté opatrně aplikovala do vlasů. Trošku více a vlasy byly totálně mastné a pomohlo jen další umytí.

Nepomáhá proti elektrizování, vlasy lítaj a co se týče konečků, tak ani nehydratuje. Tohle bohužel za mě ne. Příjemná je snad jen vůně, která je taková teplá, olejová.

Používáte Bione na vlasy?
Jaký je Váš oblíbený olej?

8 komentářů:

  1. Já olej na vlasy používám málo, takže pořád mám doma ještě olejíček od Oriflame, který byl kdysi v Glanz boxu

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zjistila, že ty levné olejíčky mi s vlasy nikdy neudělají to, jako olejíčky za které si trochu připlatím (Wella, Orofluido), takže používám radši je.

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám olej od Nacomi, má úžasnou vůni a jsem s ním spokojená. Od této značky jsem ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak značku vůbec neznám, díky za tip, podívám se :)

      Vymazat
  4. Už mě odrazuje jen to, že mastí vlasy, už tak mám problémy s mastícími vlasy, takže tohle opravdu ne. Škoda.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...