Brandnooz box - Listopad 2019

Krásný den!
Konec listopadu, to je úplně šílený a další dva měsíce od zeleného boxíku. Jak chodí obměsíc, tak pomalu na něj zapomínám a pak jsem mile překvapena, když mi přijde zpráva, že mám balíček na cestě.

Co se týče obsahu, tak za mě asi opět průměr jako v září. Využiji vesměs vše, ale až snad na jeden produkt nic, z čeho bych si vyloženě sedla na zadek. Dle mého obsah neurazí, ale ani nenadchne.

Adriana Tradizionale Fusilli - 500g, 39,90Kč
Těstoviny miluji, takže ty jsou za mě v boxu praktické a doplní zásoby doma. Adrianu kupujeme a jsou fajn.

Knorr hotová polévka - 450ml, 69,90Kč
Podzimní novinka, kterou ne každý ocení, ale dle mého se nějaká ta hotová rychlovka v kuchyni hodí, když není čas vařit. Polévku stačí jen ohřát, navíc díky skleničce lze znovu uzavřít a nemusíte tím pádem spotřebovat vždy celou. Jsou bez lepku, umělých barviv a přidaného glutamanu. V nabídce najdete tři varianty a to rajčatovou, zeleninovou a dýňovou.

Racio mini rolky čočka - 44g, 14,90Kč
Já čočku nesnáším, ale rolky mě docela zaujaly a jsem zvědavá, jak budou chutnat. I když nejsem milovník čočky, určitě ochutnám. Rozdíl oproti ostatním je v tom, že mají vysoký podíl bílkovin. Najdete je v Rossmannu, Bille a Tescu.

Ponti balzamické glazé - 250g, 124,90Kč
V boxu jednorázová balení po 5ml. Balzamiko má mít krémovou texturu, silnou a nakyslou příchuť a lesklou hnědou barvu. Tohle je fajn na různé saláty, to já ráda a malá balení jsou tak akorát na vyzkoušení.

Lipton zelený čaj Bio - 28g, 44,90Kč
Píšu to pokaždé, nejsem vůbec čajová a dám si maximálně, když jsem fakt na umření, nemůžu mluvit a jen se dusím :D Nové čaje jsou bio a seženete dvě varianty zeleného čaje a jeden černý čaj.

Semtex energy Flow - 500ml, 22,90Kč
Semtex mi chutná a sem tam si energy nápoj dám. Ne že by na mě nějak výrazně působil, ale třeba po společensky náročném večeru si druhý den energy otevřu :D Tato řada nabízí tři různé energie, uvolňuje energii postupně. Je se snížením obsahu cukru, obsahuje kofein, taurin a i nějaké vitamíny.

Joya Bio kokosový nápoj - 200ml, 24,90Kč
100% organický kokosový nápoj bez přidaného cukru a dochucovadel. Nápoj je bez lepku, laktózy a sóji. Dá se použít jak samostatně, tak například do cereálií, kávy a klidně i do teplé kuchyně. Kokosové nápoje jsou teď hodně in a líbí se mi jejich všestranné využití. Schválně mi dejte vědět, jak Vám chutná nejlépe.

Chocodate čokodatle - 100g, 89,90Kč
Pytlíček, který mě zaujal a potěšil vůbec nejvíce. Datle tedy nejím, ale na kombinaci datlí, čokolády a mandlí jsem hodně zvědavá. Navíc bílou čokoládu miluji a různé pochoutky s ní vyhledávám. Chocodate se díky výrazné chuti stala celosvětově uznávanou značkou čokolády.

Smint CleanBreath svěží dech - 35g, 49,90Kč
Bonbony mají prokazatelně snižovat příčinu nepříjemného dechu po dobu až 2 hodin. Ve složení najdete zinek a magnolii a naopak jsou bez cukru. Najdete v nich ovšem sladidla. Kovová plechovka má praktické balení s 50 kusy.

Sedita oplatky Mila - 50g, 12,90Kč
Milu mám hodně ráda, ale dávám si ji jen výjimečně a o to více si ji snad vždy vychutnám. Má jemnou smetanovou náplň a hladkou polevu na povrchu. Do té se zakousnu hned odpoledne.

+ 21. století Extra

Líbí se Vám obsah?
Co Vás zaujalo a co naopak ne?

8 komentářů:

  1. Peti a na jaké třeba saláty používáš to glazé? Já si s tím vůbec nevím rady... Jinak s boxem jsem byla spokojena tak napůl :-) Těstoviny využiju, dýňovka byla dobrá, rolky taky sním, Semtex si nechám do práce, nápoj mi nechutnal - totálně bez chuti, Milu miluju, čaj jsem měla bohužel černý - ten nepiju, bonbony moc nemusím, radši žvejky a časák neurazí, nenadchne. Datle jsou celkem dobré, ale nic, co bych si kupovala pravidelně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to fakt můžeš dát na všechno - na jakýkoliv zelený mix, rajčata, rukolu, i klidně smíchat s kozím sýrem...

      Vymazat
  2. Mně by se obsah boxu líbil moc :) Ale jak už jsem psala na jiném blogu, je škoda, že box nebyl laděný více vánočně :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím se tebou, že nic, z čeho bych byla na první pohled vyloženě unešená, tam není, ale špatné taky ne. Já jsem litovala, že nemám ty datle ve variantě s hořkou čokoládou, bílou čokoládu nemám moc ráda.
    Já kromě produktu za body jsem měla navíc ještě vzorek kečupu, pastilky Blink a tyčinku Bombus - myslela jsem, že to je tak za tu chybějící majonézu, ale stejně jako ty to tam neměla ještě jedna blogerka, tak to asi fakt bude náhrada za to, že mi v minulém boxu chyběl jeden sterilovaný celer za body (na což už jsem dávnou zapomněla)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za chybějící majolku tam mám Semtex, tak možná každý dostával něco jiného.

      Vymazat
  4. Obsahově je využitelný celý box, já bych byla spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...