Manufaktura - Péče o ruce s řadou Hand Therapy

Krásný den!
O ruce pečuji celoročně a v zimě o to více, protože všechny ty přechody z tepla do zimy a naopak jim dávají fakt zabrat, kůže hodně pne a praská, takže mažu, co to jde. Mažu tedy i v létě, krémy na ruce mám v kabelce, u počítače, na nočním stolku...

Proto mě potěšila sada Hand Therapy, kterou mi zaslaly holky z arome.cz. Od Manufaktury jsem již měla několik krémů na ruce a vesměs byly všechny fajn, některé spíše průměrně hydratační, jiné o kapku lepší. Hand Therapy neobsahuje jen krém, ale i peeling na ruce a olejovou péči na nehty.

Výživný a zjemňující peeling na ruce s mandlovým olejemPeeling je prvním krokem k hezkým rukám. Obsahuje mandlový a slunečnicový olej, které ruce zvláčňují, zklidňující panthenol a částečky jsou tvořené z bambusu a meruňkových skořápek. Ruce má prokrvit, odstranit odumřelé buňky, zanechat ruce jemné, vyživené a mladistvé.

Peeling má hustou gelovou texturu a obsahuje poměrně dost zrníček, která jsou celkem ostrá, takže výborně obrousí. Měl by se používat 1x-2x týdně na suchou pokožku. No, peeling mám ve sprše, takže používám na mokré a funguje stejně dobře.

Ruce jsou po použití vážně krásně hebké a jemné, na druhou stranu peeling na ruce je za mě naprosto zbytečný produkt, jelikož stejně dobře poslouží klasický peeling na tělo.

Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10Krém obsahuje bambucké máslo, meruňkový, hroznový a makadamiový olej a ovesný betaglukan, které regenerují a vyživují. Dále v něm najdete panthenol, kyselinu hyaluronovou 2. generace, která zvyšuje elasticitu a podporuje tvorbu elastinu. Vitamíny A, C a E mají antioxidační účinky a pokožku zachovává pružnou a mladistvou.

Tohle je úplně boží krém a vůbec nejlepší, co jsem kdy od Manufaktury měla. Je hutný a už když ho roztíráte, tak cítíte, že bude krásně výživný. I přes hutnost není mastný, dobře se roztírá a během chviličky se vstřebává, takže vhodný i na den, kdy musíte fungovat.

Ruce jsou po použití nádherně heboučké, vyživené a ve skvělém stavu bez záděrek. A vůně? Božská, teplejší, olejová.

Olejová péče na nehty a nehtovou kůžičku
Obsahuje mandlový, meruňkový olej a olej z hroznových jadérek, hojivý panthenol, posilující citronový a levandulový esenciální olej a vitamín E. Má za úkol zpevňovat a vyživovat nehty a zjemňovat nehtovou kůžičku.

Podobnou péči zanedbávám, jak krémuji furt, tak nějaké olejíčky na nehty nepoužívám vůbec, o to více mě tenhle kousek potěšil. Tím, že se jedná o olejovou péči, tak je to opravdu mastnější a chvilku trvá, než se zcela vsákne, delší dobu zůstává menší film na rukách.

Bezvadně vyživuje, měla jsem teď hodně suché kůžičky kolem nehtů a s těmi si poradí raz dva. Používám i na nohy, kde mívám drsnější a sušší kůžičky a bomba. Takže za mě ano, tohle je péče navíc, která mi nevadí, právě naopak a krásně citronově voní.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jak pečujete o ruce?
Zkoušely jste řadu?

10 komentářů:

  1. Olejová péče na nehty to bych opravdu potřebovala :) ¨Tato řada vypadá fajn a lákavě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Taky myslím, že peeling na ruce je trochu zbytečný, ale ten elixír a olejová péče..tak ty vypadají víc než lákavě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling vážně zbytečnost, ale zbytek stojí za to :)

      Vymazat
  3. Tak peeling mě hodně oslovil, zvláště pak na zimu se bude hodit. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně přijde peeling na ruce zbytečný, ale pokud využiješ, tak funguje :)

      Vymazat
  4. Ten krém na ruce mě zaujal nejvíce. Kdysi jsem měla peeling na ruce, ale od jiné značky a byl taky fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá řada, mne zaujal hlavně ten elixír.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...