Mix dekorativky - Jelly Pong Pong, Essence, Trend It Up, Gabriella Salvete, Miss Sporty

Také se Vám stává, že se k nějaké kosmetice pořádně dostanete až později, třeba ve výprodeji, nebo naopak tak dlouho odkládáte recenzi, že produkt už vlastně pomalu mizí, koupit se nedá vůbec, ne jen v omezených odstínech či vůních? Tak tohle já mám často :D

Všechno to mám ale nafocené, jen prostě ne a ne sepsat. A když už ty fotky mám uložené, tak je mi líto se o dané kosmetice vůbec nezmínit. Takže dnes si dáme pořádný mix dekorativky, která právě už buď není k sehnání, není k sehnání u nás, nebo sem tam můžete narazit jen na nějaký odstín.

Jelly Pong Pong 2in1 Eyeliner and Shadow
S tužkami na oči je to u mě celkem komplikované. Používám dlouhé roky jednu a tu samou tužku na spodní linku a jiná mi zkrátka nesedí. Všechny se mi mažou, mají moc tmavý odstín, nebo je blbě spousta dalších věcí.

Jedná se o tužku, která slibuje nakreslení tenké, precizní linky, ale zároveň slouží i jako oční stíny. Tužka by měla mít krémovou texturu, dlouhotrvající výdrž a vyrobená je ze včelího vosku. Značka není testovaná na zvířatech.

Tužka je hezky měkoučká a neskutečně moc pigmentovaná a tohle je trochu u mě kámen úrazu. Mám ráda černou linku, ale ne až takhle černočernou, která je fakt výrazná a působí tvrdě. Kreslí ale úplně sama, vůbec nemusíte na oko tlačit. Pokud chcete docílit tenoučké linky, chce to opatrně a trochu cviku, ta měkká textura se docela rozpíjí. Výdrž bohužel mizerná, menší zaslzení a jsem jak panda.

Essence lesk na rty Shine Shine Shine
Tyhle lesky se ve stojanech hodně točí. Mění se odstíny, efekty a pokaždé je z čeho vybírat. Konkrétně můj je odstín 04 Flirt Alert, který není aktuální, ale jak říkám, stačí mrknout a najdete jiné a dokonce i podobné barvičky.

Slibuje sametovou a jemnou texturu s extrémním leskem a efektem wet-look. Tyhle lesky jsou super a stojí pár korun. Má hutnější texturu, která je na rtech cítit, ale je příjemný, nevysušuje a nestahuje. Lehce lepí, ale díky tomu na rtech vydrží více než nelepivý lesk.

Má úžasnou pigmentaci, tahle barvička je navíc celkem výrazná, takže to není úplně na obyč přetření bez zrcátka, ale na rtech vypadá nádherně, šťavnatě.

Trend It Up oční stíny v tužce Ultra Smokey
Trend It Up najdete v drogeriích DM a stejně jako třeba předchozí Essence, se i tady stojan často obměňuje. Já zatím zkoušela pouze jeden produkt a to byla taková katastrofa, že stojan v podstatě míjím, nebo odolávám něčemu dalšímu.

Stíny v tužce slibují přirozený až kouřový efekt, odolnost vůči otěru a vodě a dlouhotrvající výdrž. Konkrétně tento fialový odstín se třpytkami v nabídce již není, ale koupit můžete klasiku v podobě černé či hnědé.

Tohle je fakt jako peklo. Samotná tužka je strašně tlustá a precizně s tím zkrátka nenalíčíte nic. Nejde to blendit a navíc ten odstín je tak ošklivý. Já fialovou na očích ráda, ale tahle temná fialová je hodně tvrdá a nepěkná. Z druhé strany má tužka pěnový aplikátor, který by měl pomoci s rozetřením stínů. Tak ten je totálně na prd, okamžitě tím vše odstraníte. Výdrž mizerná, stíny se hned slejvají a mažou.

Gabriella Salvete Glitter Mineral Powder
Teď si dáme hned dvakrát Gabriellu Salvete, kterou já osobně mám ráda, novinky bohužel jsem teď ale úplně míjela, i když nedávno jsem nějaké koupila, takže budou recenze i na novější kousky, ale teď tu mám hned dva, které již nekoupíte.

Klasický pudr mám hrozně ráda a docela jsem byla zvědavá i na tenhle bronzující s minerály. Obsahuje drobné třpytečky, mamča třeba používá třpytivé bronzery na celý obličej, já ho zkoušela především na kontury či místo tvářenky.

Má vysokou pigmentaci, což je asi jeho jediné plus. Šíleně moc práší a co je nejhorší, že vůbec nedrží. Ta výdrž je tak mizerná, nevydrží ani během dopoledne a z obličeje se naprosto ztratí.

Gabriella Salvete tvářenka Fiorello
Tvářenka obsahuje vitamín A a E a slibuje dlouhotrvající výdrž. Konkrétně já mám odstín 01, což je hezká bronzová barvička, která se hodí snad úplně ke všemu. Když nevím co, sáhnu po této barvě a jak říkám, jde ke všemu a nemůžete s ní šlápnout vedle.

Balení je takové jednoduché, neurazí, nenadchne a víčko je dobře bytelné. Tvářenka neobsahuje třpytky, ale droboučký shimmer, který ovšem na tvářích nekřičí. Tváře jsou šťavnaté a září, ale rozhodně ne jako diskokoule.

Tvářenka nepráší a má skvělou pigmentaci. Určitě to s ní jde bez potíží přehnat, ale tenhle odstín působí fakt přirozeně a užívám si ho. Výdrž dokonalá, vydrží od rána až do večera, takže super.

Miss Sporty make-up Insta Glow
Musím se přiznat, že make-up jsem vzala úplně omylem. Sahala jsem po jiném produktu v podobném balení a až doma koukám, že mám make-up a ještě v tom nejsvětlejším odstínu.

Make-up slibuje hladší, rozzářenější a zdravější pleť. Má lehoučké složení pro přirozený vzhled pleti. Vůbec nevím, komu bych tenhle make-up doporučila. Mám suchou pleť a vůbec to není ono a pro mladší pleť, která bude mastnější a pro kterou je dle mého make-up cílený, nebude už vůbec.

Make-up má středně hutnou konzistenci, ale jakmile ho začnete roztírat, tak působí lehounce. Má mastnější texturu a jde strašně špatně zapracovat. Dělá mapy, flekatí a dokonce se i drolí. Tohle je krok vedle. Podle mě mastnější pleť by ho vůbec nezapracovala a nedržel by.

Zkoušely jste něco?
A má vůbec cenu psát o kosmetice, která už se hůře shání?

4 komentáře:

  1. Zkoušela jsem make-up Miss Sporty, mám mastnou pleť a prostě tragédie...Ale ty Essence lesky mám celkem ráda, jsou za pár korun a nijak neurazí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi jasné, že na mastné pleti to bude ještě větší bída než na suché.

      Vymazat
  2. Ty fialové stíny fakt nevypadají hezky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...