Podzimní radosti z rajnehtu.cz | Sally Hansen, Zoya, OPI

Jsem vyloženě letní člověk, miluji sluníčko a teplo a ač barevný podzim zřejmě má své kouzlo, nedokážu ho plně docenit, hlavně kvůli představě, že zima už opravdu klepe na dveře. Nedávám studená rána a vstávání do tmy je pro mě vyloženě mučení.

Chce si to najít něco, co tyhle pochmurné dny zpříjemní. U mě to je huňatá deka, teplá káva a knížka, případně seriál a nemuset vylejzat z baráku. Ač tedy podzim nemusím, tak naopak různé podzimní barvičky a odstíny, to já můžu.

Sally Hansen laky na nehty Complete Salon Manicure
Vybrat z toho obrovského množství laků, které e-shop rajnehtu.cz nabízí, je téměř nemožné. Zajímavé značky, textury a těch odstínů. Nakonec se musím za výběr pochválit, protože když jsem laky vybalila, tak jsem byla úplně nadšená a nad barvičkami se rozplývala.

Tyto laky nabízí sedm výhod v jedné lahvičce, což znamená, že nabízí podklad, podporu růstu, trendové barvy, vrchní lak, lesk, posilující péči a odolnost vůči olupování. Zní to skvěle, že? Mají 14,7ml, takže docela velké lahvičky, štěteček je placatý a poměrně široký, například u malíčků na noze to chce už opatrně, ale jinak se s nimi pracuje dobře.

Světlejší odstín 260 So Much Fawm je tlumenější meruňková barvička, která je za mě skvělá nejen na podzim, ale určitě i na jaro. Pro mě je tohle odstín, který u mě vede právě v obou ročních obdobích. 360 Plum`s the Word je jasná podzimní barvička už jen podle názvu.

U 260 bohatě stačila jedna vrstva, která má dokonale krytí. 360 bylo potřeba přetřít dvakrát, v jedné vrstvě má tendence lehce flekatět. Rychle zasychají a výdrž je neuvěřitelná, drží jak přibité.

Zoya hydratační rtěnka
Zoya je známá především svými laky na nehty, ale věděly jste, že má v nabídce i rtěnky? Dokonce koupit můžete dárkové sady, kde najdete oboje. Po dlouhém vybírání odstínu, jsem vybrala Paisley, což byla opět super volba.

Podle popisu se jedná o krémovou, načervenale růžovou rtěnku s hedvábným a neprůhledným povrchem. Za mě to je spíše růžovo fialový odstín. Těžko ji popsat, krásný podzimní odstín, nejlépe asi jako růžová mauve.

Rtěnka má gelovější texturu, z čehož jsem byla nadšená, protože právě gelové rtěnky mám hrozně ráda. Po rtech krásně klouže, je strašně příjemná a vůbec ji nevnímáte, jak je lehoučká. Slibuje 4-6h výdrž, s tím ovšem nesouhlasím. Už z textury je jasné, že držet nebude a že nebude mít ani 100% krytí a po každém jídle či pití ji budete muset obnovit.

Mně osobně na rtech nevydrží žádná rtěnka a tady menší výdrž beru jako komfort za to, že rty vůbec nestahuje, nezvýrazňuje suchá místa a hydratuje. Navíc vypadá božsky a skvěle se hodí i na běžné denní nošení.

OPI krém na ruce a tělo Avojuice
A protože žádná dekorativka nebude vypadat dobře na pleti či pokožce, o kterou není postaráno a křičí po hydrataci, tak v neposlední řadě jsem sáhla po krému na ruce a tělo od značky OPI. Vybírat můžete hned z několika variant, mě ovšem zaujala vánoční edice 2016 Holly Red s Audrey Hepburn.

Krém obsahuje výtažek z avokáda, který hydratuje, léčivý extrakt z aloe vera, vitamín C a ovocné složky, které vyživují a vyhlazují. Na e-shopu je uveden jako krém na ruce, ale když se podíváte na obal, tak se jedná o mléko na ruce a tělo. Má praktickou pumpičku, takže super právě i na ruce. Uděláte krásnou manikúru a rovnou pěkně vyživíte ruce.

Krém je řidší a má hodně lehoučkou konzistenci. Výborně se roztírá a do pokožky se ihned vsákne bez pocitu lepení či mastnoty. Pokud jste sušenky, které potřebují opravdu pořádnou dávku hydratace, tak to stačit určitě nebude, ale na běžné obyčejné promazání je krém uživatelsky moc příjemný. Hezky voní, vůně by měla být brusinková, což je, ovšem spíše taková svátečnější, teplá, hodně sladká, ale zároveň tam něco z těch Vánoc cítíte.

Moc děkuji rajnehtu.cz z poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste rtěnky Zoya?
Jaké barvičky preferujete na podzim?

12 komentářů:

  1. Laky jdou mimo mne (skoro nelakuji), ale rtěnka se mi líbí moc a krém na ruce vypadá taky dobře (líbí se mi balení s pumpičkou)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku jsem si zamilovala a v nabídce jsou krásné odstíny.

      Vymazat
  2. Já mám dvě rtěnky Zoya a jsem s nimi nadmíru spokojená, výdrž je naprosto perfektní :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. 👍👍💄 tak rtěnka a laky mě hodně oslovily. Krásné úlovky. ☺ Krásnou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barvy laků i moc hezká rtěnka:-) A zaujal mně krém na ruce a tělo, líbí se mi pumpička a tu vůni bych si určitě užívala:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Teď se zase vyžívám v tmavých a červených rtěnkách, který jsou na podzim a zimu pro mě ideální :) Rtěnka má krásný odstín a líbí se mi i laky na nehty, přesně moje barvy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červené rtěnky také ráda používám v zimě, hlavně v období Vánoc.

      Vymazat
  6. Ty laky na nehty jsou nádherné. Líbí se mi takové odstíny. Pěkná je i rtěnka, jen škoda té slabé výdrže.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...