Ryor - Regenerační krém na ruce s grepovým extraktem a rozmarýnovou silicí

Uběhl snad jen týden a jsem tu opět se značkou Ryor, od které teď toho zkouším více a nedávno jsem dva produkty i dodělala a stále tu nemají článek, takže dnes mrkneme na krém na ruce a příště se podíváme na pleťové sérum.

Krémy na ruce používám pořád a mám je snad všude. Od Ryoru už jsem také krém měla, jednalo se o krém s vůní grepu, a byl pro mě milým překvapením. No a ten dnešní je mu hodně podobný. Mimochodem, blíží se Vánoce a Ryor má každoročně hezké dárkové kazety, tak kdyžtak mrkněte.

Obsahuje grepový extrakt a rozmarýnovou silici, která má antioxidační účinky, regeneruje, zklidňuje a má hojí. Má být dobře vstřebatelný, slibuje hydrataci a regeneraci rukou a okolí nehtů. Měl by být nemastný a dobře vstřebatelný.

Krém má hodně lehoučkou konzistenci, až takovou vodovou a dobře se roztírá. S tou vstřebatelností to ale zas taková sláva není. I přes to, že použijete minimum produktu, tak dlouhou dobu zůstává na rukou film. Ten sice není mastný, nelepí, ale cítíte ho. Já si krém vzala na léto, ale tím, jak se krém špatně vstřebává, tak se ruce hrozně potily a pokud jsem byla venku v horku, tak jsem furt měla na rukou film.

Účinky je ale krém ruce super. I přes svojí lehkost moc dobře hydratuje a poradí si i se záděrkami. Ruce během používání byly v super stavu. A hezky voní, má svěží nakyslou vůni.

Zkoušely jste krémy na ruce Ryor?
Jaké textuře dáváte přednost?

14 komentářů:

  1. Krém bych si nekoupila kvůli obsahu paraffinum liquidum a taky by mě štvalo, že se dobře nevstřebává.. :D A právě i tuto vlastnost přisuzuji zmíněné ingredienci. Škoda, nevím, proč to musí do tý pečující kosmetiky cpát.

    https://www.everythin-kate.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle krém jsem měla, ale víceméně ho vypoužívala mamka, hodně si oblíbila tu vůni a musím říct, že i mně voněl, ale ten film jsem taky cítila.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Peti, co se týče krémů na ruce, mám radši hutnější, protože mám vyzkoušeno, že se krásně vstřebají a ta hydratace je skvělá. Úplně nemám ráda ty vodový, kde za 15 minut nevíš, že ses něčím namazala :D. Krémy na ruce od Ryoru jsem nezkoušela, za to od Ryoru teď miluju tonikum a denní krém

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hutnějí mám ráda a celkově i pleťové krémy či másla. Pleťové krémy má Ryor super a tonikum budu muset zkusit, je hodně oblíbené :)

      Vymazat
  4. Od Ryoru jsem krém na ruce ještě neměla. Pro mne by byla problémem horší vstřebatelnost, to nemám ráda. Naopak lákavě zní vůně.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento krém som doma nemala, ale vyzerá fajn :) Mne sa najviac osvedčila klasická Indulona :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Od Ryoru jsem ještě krém neměla, ale vypadá fajn :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Od Ryoru jsem ještě nic neměla. Teď na své ruce používám bambucké máslo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco zkus, třeba krémy jsou super, peelingy, mlha...

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...