Testování pleťových masek 7th Heaven: I.část | Detoxikační slupovací a bublinková

7th Heaven je britská značka patřící pod společnost Montagne Jeunesse, která se již třicet let zaměřuje na pleťové masky. Receptura masek spočívá v kombinaci tří základních přírodních ingrediencí. 7th Heaven nabízí základní řadu, ve které najdete bahenní, slupovací a textilní masku. Kromě základní řady můžete koupit i prémiovou řadu a nově Superfood.

Mně domu dorazil nedávno balíček nabitý hromadou masek ze všech řad a protože masek je opravdu hooodně, tak si recenze rozdělíme do několika článků, aby se objevovaly postupně a nebyly jste zahlceni najednou. Tato značka je velmi známá, upřímně jsem do teď nic nezkoušela, ale určitě i Vám něco řeknou alespoň obaly.

Uhelná slupovací maska s černým cukrem
Já mám tedy suchou pleť a preferuji převážně hydratační krémové masky či plátýnka, ale zrovna když dorazily masky, tak jsem měla pleť úplně zblázněnou a vypadalo to, že si žádá nejen hydrataci, ale i pořádné vyčištění. Přece jen, každodenní líčení, život ve městě...Takže jsem prvně sáhla po těchto černých maskách.

Maska obsahuje aktivní uhlí, které pleť detoxikuje, druhou složkou je vilín, který zklidňuje a poslední klíčovou složkou je černý cukr, který má revitalizovat, hydratovat a zjemňovat. Maska má hodně lepivou gelovou texturu v černočerné barvě, aplikace je trošku ,,špinavější", ale na pleť chytá dobře.

Do 25 minut zcela zaschne a to i v silnější vrstvě. Slupovací masku jsem neměla ani nepamatuji, tak jsem byla dost zvědavá a milé překvapení. Maska šla krásně dolu a to jedním tahem, přitom zbytečně netahala a citlivou pleť nijak nepodráždila. Po použití byla pleť nádherně heboučká a opravdu mi přišlo, že pomohla v zahojení boláků.

Uhelná slupovací maska s černým jílem
I v této masce najdete aktivní uhlí, které na sebe váže nečistoty, vilín a přírodní jíly, které nejen zklidňují, ale i osvěžují. I tahle maska má lepivou gelovou texturu, která dobře zasychá a nechá se působit 25 minut. Když roztrhnete pytlíček, tak maska poměrně silně voní, ale po aplikaci již parfemaci tolik nevnímáte.

Po zaschnutí jde maska sloupnout v jednom kuse. Oproti té první více tahá, ale není to nic hrozného. Než jsem masku použila, tak jsem měla alergickou reakci, ekzém a trošku jsem se bála, jak bude ta pleť reagovat a překvapivě super.

Citlivou pleť nedráždí, nepálí a vytáhla mi bezvadně suché šupinky, které pak stačilo jen vzít peelingem a měla jsem najednou zas nádherně heboučkou pleť. Navíc super osvěžuje, po celou dobu, co ji máte na pleti, tak hodně chladí.

Slupovací maska z černých řas
Obsahuje nasekané černé mořské řasy a nadrcenou mořskou sůl, které hloubkově čistí, odstraňují přebytek kožního mazu a nečistoty. Třetí složkou je rozmačkaný rakytník.

Maska má v podstatě stejné vlastnosti jako dvě předchozí a upřímně mi přijde, že je úplně jedno, po které sáhnete, poslouží všechny tři stejně dobře. Je gelová, lepivější a po zaschnutí jde sloupnout bez problému v jednom kuse. Nedráždí, nevysušuje a po použití je pleť hezky hebká a příjemná na dotek.

Má výraznější parfemaci, ne zrovna líbivou, ale po nanesení na pleť není tolik cítit a rozhodně nesmrdí tak, tak aby se nedala vůně vydržet.

Detoxikační bublinková maska s uhlím
Ta největší sranda na konec. Tato maska obsahuje uhlí, badyán a kyslík, který na vzduchu začne bublat a pěnit. Má se dostat hluboko do pórů, odstranit nečistoty a kožní maz.

To plátýnko je šíleně napuštěné, hrozně klouže, takže než ho rozložíte, už se začínají tvořit bublinky. Bohužel tady mi velikost plátýnka vůbec nesedla, je obří, takže jsem musela různě ohýbat, muchlat, protože nos jsem měla pomalu na bradě.

Jinak je to ale obrovská sranda. Maska po celou dobu bublá, až je z Vás nakonec totální strašidlo a po celou dobu lehce šimrá. Je to fakt sranda. Avšak počítejte s tím, že bublinky trochu stejkají, takže jsem pak měla plný nos a pusu, ale na druhou stranu jsem se u toho pořád pobavila.

Po sundání pleť šíleně lepí a lepivý pocit zůstává, takže jsem už pak musela lepivý film sundat pleťovou vodou, což beru asi jako jediné mínus. Myslela jsem, že nic moc maska dělat nebude, ale pleť byla jemná a až vrzala, jak byla čistá.

Moc děkuji 7th Heaven za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte značku 7th Heaven?
Používáte slupovací masky?

8 komentářů:

  1. Tuhle značku já osobně ani moc neznám a zas často masky na pleť nepoužívám, ale líbí se kolik je na trhu variant, vzhledů a podobně. Já kamarádce kupovala k vánocům teď nějaké bublinkaté, ale od jiné značky, tak jsem zvědavá, co bude říkat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám a moc se mi líbí ty potisky na obalu:-) Určitě budu potřebovat tu bublinkovou, to je bez diskuzí a lákaly by mně i ty ostatní:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Znám, mám je taky a jsem spokojená. Taky jsem začala s těmito v černém obalu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já masky používám hodně málo, slupovací jsem ještě ani neměla. A ani neznám značku. Takže díky za rozšíření obzorů

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...