Balea - Cukrovo-olejový tělový peeling Apple and Plum

Krásný den!
Vítám Vás u poslední recenze a zároveň posledního článku tohoto roku. Jak plánujete dnešní den oslavit? Čeká Vás nějaká větší party, nebo budete slavit v poklidu domova ve dvou třeba jen s prskavkami? Oboje má určitě svoje kouzlo, takže ten dnešní poslední den oslavte a do nového roku Vám přeji jen to nejlepší. Ať je plný lásky, plní se Vaše touhy a přání a samozřejmě přeji zdraví, bez kterého by to nešlo.

Tahle menší dárková sada peelingů od Balei se objevila někdy během listopadu a jen se po ní zaprášilo. Sehnat tyhle peelingy byl problém i u nás, kde jinak většinou seženu vše, prý dorazilo do prodejny jen jedno balení, které bylo hned pryč. Ulovila jsem je na e-shopu, kde jsem dělala objednávku.

Balení opravdu moc hezké, takže jako malý dáreček rozhodně neurazí. Docela mě ale překvapila velikost, jsou poměrně maličké, mají pouhých 100ml, ale zas možná i díky tomu působí tak roztomile, takže za mě furt jo.

Vůně jsou strašně povedené a naprosto dokonalé na podzimní/zimní období. Obě jsou tedy sladké, ale spíše takové hřejivě sladké. Jablíčko je slaďoučké a autentická je i švestka. Vlastně se nedokážu rozhodnout, která z vůní je mi příjemnější, protože super jsou obě dvě.

Peelingy jsou cukrovo-olejové, což já mám ráda, ale bohužel tady nastává menší problém. Jsou šíleně, ale fakt jakože hodně řídké. Toho oleje je tam až moc, určitě je potřeba před každým použitím zespodu promíchat, přesto toho oleje je nadbytek a bohužel končí i mimo tělo ve vaně.

Je ale fajn, že ani toho cukru není málo, takže nehrozí, že na sebe patláte jen olej s pár krystalky cukru, to vůbec ne. Cukr je drsnější, ostatně jako ve většině cukrových peelingů, takže krásně pokožku těla obrousí. Zanechává na těle olejový film, takže už není potřeba poté mazat. Pokožka je nádherně heboučká, jemná a vláčná.

Ulovily jste peelingy?
Jaké preferujete?

16 komentářů:

  1. Také přeji krásný poslední den v tomto roce. Peelingy vypadají skvěle, vůbec jsem si jich nevšimla, peelingy mám ráda, používám často a vůni skořice a jablek miluji.
    Přeji do nového roku 2020 hlavně zdravíš, štěstí a pohodu. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel hned z prodejen mizely. Také přeji jen to nej v novém roce ;)

      Vymazat
  2. Ulovila, ještě jsem je nestihla vyzkoušet, ale těším se na ty parfemace:-)
    Do nového roku přeji jen to nejlepší, zdraví, štěstí, lásku a ať se Ti daří:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Cukrové peelingy mám taky ráda (radši než ty solné), asi bych si neuměla vybrat a vzala oba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Solné mi ale také nevadí, bývají též drsnější, což já mám ráda :)

      Vymazat
  4. Balení je moc hezké, opravdu vybízí k využití jako malý dárek

    OdpovědětVymazat
  5. Zvykla som mať takéto od Ziaja, tie sú super. Som rada, že konečne aj Balea má takéto peelings vo svojej ponuke.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  6. To je škoda, že je to limitka. Já totiž peelingy miluju a zrovna od Balea mám takovej zelenej (aloe vera?) s je boží po oholení nohou. Sice pálí, ale krásně dezinfikuje. Jsou tam totiž krystalky soli.

    Tenhle bych taky moc ráda zkusila, protože si dokážu představit, že ta vůně bude naprosto boží! Jak vidím to jablíčko, tak mám chuť na jablko v kombinaci se skořicí😅!

    Verča ze Ztracena v Praze | 5 ANIMOVANÝCH SERIÁLŮ, CO MĚ BA | NETFLIX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to jsi dobrá, že vydržíš to pálení :D Vůně je boží a jsou teď snad v Německu, tak třeba se ještě znovu k nám dostanou.

      Vymazat
  7. Dostala jsem je na Vánoce a jsou super,krásně voni
    Daji se použít i na obličej? Nebo jen na tělo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...