Balea - Mr. & Mrs. Panda

Limitovaná edice Mr. & Mrs. Panda byla v DM již loni, případně začátkem tohoto roku. Nádherný design, úžasné vůně a já kupovala celou kolekci. A nedávno přišlo DM opět s touto limitkou, jen tedy s jinými obrázky, kombinací vůní, lehce pozměnila i produkty a opět se velmi povedla.

Prvně jsem na ni narazila v Drážďanech, ale stojan byl celkem vyprodán, takže jsem ukořistila jen masku a mléko, naštěstí se dostala limitka i k nám a povedl se mi sehnat jak sprcháč, tak i krém na ruce. Dostupné ještě bylo tekuté mýdlo, ale to mi fakt smrdělo, takže jsem ho nebrala.

Tělová emulze
Balea má docela fajn tělová mazadla, pokud nemáte vyloženě suchou pokožku a nepotřebujete opravdu pořádnou dávku hydratace. Na běžné ale mazání fajn a tohle není výjimka. Žádná velká hydratace se zde nekoná, ale určitě nějakou tu výživu pokožce dodá.

Konzistenčně je to klasické řídké mléko, které se dobře roztírá a pokud to nepřeženete s množstvím, tak se i krásně ihned vsákne. Pokud dáte mléka více, tak má tendence se táhnout a dá to trošku práce, ale jinak uživatelsky příjemné mléko.

Nádherně voní, miluji sladké vůně, takže tohle jsem si hned zamilovala. Je to opravdu hodně sladká, téměř až přeslazená vůně granátového jablíčka a mandlových květů. Zajímavá kombinace, která ač je hodně sladká, tak je i zároveň taková teplá, hřejivá. Oceňuji, že na těle se nějakou dobu drží a krásně provoní.

Sprchový gel
I sprcháče Balea jsou super, kor vzhledem k ceně dostanete fakt hodně a k tomu ty super cute obaly. Loni mýval, letos tučňák ve vůni meruňky a vlčího máku. Co se týče vůně, tak je to dokonalá vůně meruněk, nic chemického, ale vážně autentická meruňková parfemace. Vlčí mák, nebo spíše něco květinového, je cítit až kdesi v pozadí a opravdu nepatrně.

Sprcháč má řídkou gelovou konzistence, která okamžitě vytváří bohatou pěnu. Mám ráda pěnivé sprcháče a tenhle pění moc dobře. Pokožku nevysušuje, provoní, zkrátka taková klasika.

Krém na ruce
Ještě mám krém z minule, je mi hrozně líto ho vypotřebovat :D Krém má docela hutnou konzistenci a stačí ho opravdu troška. Dobře se roztírá, ale pokud ho použijete více, jde strašně špatně vsáknout, takže určitě je potřeba dávat méně.

Chvilku trvá, než se plně vsákne, ale nelepí, není nijak extra mastný a překvapivě super hydratuje. Ruce jsou pěkně hladké, jemné a v dobrém stavu. Vůně je zvláštní, kombinace ostružin a sedmikrásky je vážně netradiční. Vůně sladká, ale zároveň nakyslá.

Textilní pleťová maska
Maska jako jediná je bohužel velkým zklamáním. Krásně tedy vypadá. Plátýnko mělo na sobě obličej mývala a kolem dokola kytičky, takže fakt sladké. Parfemace také příjemná, ovocně-květinová, sladká a na pleti mi nijak nevadila.

Plátýnko bylo tak akorát napuštěné, nikde neteklo, ale zároveň na pleti hezky drželo. Nechalo se působit až 20 minut. Nekonala se ale žádná hydratace, pleť nebyla jemnější, hezčí, prostě nic.

Ulovily jste limitku?
Také na tohle slyšíte?

10 komentářů:

  1. Ulovila, když jsem viděla ty obaly, tak mi snad do toho košíku naskákaly produkty samy:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty obaly jsou super. Balea má krásné vůně. Bohužel, pro mě jsou některé až moc sladké. Tak doma nic z této limitky nemám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. 👍👍 Budu se opakovat, ale ty limitky mě prostě nepřestávají bavit, už jen ty úžasné obaly. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já limitky kupuju málo - vlastně proto, že jsem pak naštvaná, že produkt, který mi vyhovoval, už není k mání ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...