Catrice - Řasenka Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h

Vánoce už opravdu klepou na dveře. Máte již vše hotovo? Dárky už mám naštěstí komplet, ale o víkendu mě ještě čeká nějaké to pečení. V týdnu na to není vůbec čas a protože mě u toho vždy šíleně bolí záda, tak ani nezvládám péct od rána do večera, takže dokončuji na poslední chvíli.

Dáme si zas nějakou tu dekorativku a tentokrát mrkneme na řasenku, která už mi jistojistě vysychá, takže si již zaslouží pořádnou recenzi a vypadá to, že se řasenka objeví i v oblíbené kosmetice za tento rok. Jedná se o značku Catrice, od které mám doma více řasenek ještě, takže časem budou další články.

Řasenka je z řady Rock Couture, ve které najdete ještě oční linky a řasenka měla i voděodolnou verzi. Ve stojanech ji zřejmě už nenajdete, ale na e-shopech se ještě sehnat dá.

Má temně černou texturu a slibuje fascinující objem již v jedné vrstvě, zatočení a prodloužení. Má krásné balení, které je docela mohutné a na zavírání najdete design cvočků, čímž akorát potvrzuje svůj rockový název.

Kartáček je plastový a štětinky rozdělené do několika vrstev. Já jsem s řasenkou naprosto spokojená a přesně tenhle typ řasenky mám nejraději, ale podle mě záleží, co přesně očekáváte. Dělá totiž hodně výrazné a ne zrovna přirozené řasy.

Barva je černočerná, nádherně řasy zvýrazní, to zvládá naprosto bravurně. Pěkně je prodlouží a nějaký ten objem jim také dodá. Zpočátku jsem trochu bojovala se spodními řasami, na které mi přišla těžká a řasy padaly. Tenhle problém se ale poddal a nakonec ani spodní řasy s ní neměly problém.

Řasenka se neobtiskává, během dne se nemaže a ani neopadává. Zvládá i menší zaslzení. Tím jak hodně ale řasy zvýrazní, tak jsem vždy ještě rozčesávala suchým kartáčkem, abych řasy více rozdělila a případně odstranila přebytek barvy.

Jaké preferujete řasenky?
Sedí Vám Catrice?

8 komentářů:

  1. Catrice mám moc ráda, ale řasenku jsem od téhle značky neměla ještě žádnou, rozhodně to musím napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Catrice řasenku jsem ještě žádnou nezkoušela, nějak tento stojan s kosmetikou obcházím, přitom má asi skvělé produkty. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenku jsem od této značky ještě neměla. Ale vypadá celkem fajn. Jen škoda, že už se nedá sehnat v drogerii.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na e-shopech ještě je a ve stojanu určitě jiné super řasenky :)

      Vymazat
  4. Recenze nevypadá špatně. Kosmetiku Catrice jsem ještě nezkoušela...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...