Nákupy a novinky za listopad 2019

Nebudu psát, jak se to zase zvrtlo a že toho je požehnaně a doufám ve skromnější měsíce, aby zásoby trošku prořídly. Nějak skepticky pochybuji, že by zrovna prosinec byl slabším měsícem, moc to teda nevidím. Tak možná nový rok?!

Nechybí tradiční PR balíčky, nějaké ty dárečky a tentokrát jsem i hodně utrácela já a to nejen za kosmetiku. Mám rovnou troje nové botky. Akorát mi furt chybí ten zimní kabát, prostě nemůžu dle mé představy žádný najít.

Kosmetika
Jen co jsem vše nafotila a vrhla se na úpravu fotek, tak koukám, že jsem dokonce zapomněla něco vyfotit, takže Benefit se objeví až další měsíc.

Začnu každoměsíční klasikou a tou je balíček od arome.cz. V něm jsem tentokrát našla další novinky od značky Nivea a to pleťovou masku, na kterou se těším, protože jiné dvě varianty byly super a pleťové peelingy. Ty bohužel za mě zklamání, zrníčka moc jemná a spíše to působí jako čistící gel. Moc mě potěšila dárková sada Rituals ve vůni Ayurveda, která nádherně voní.

Z minulého roku jsem měla dárkovou poukázku do Sephory a bylo potřeba ji využít, tak samozřejmě jsem šla opět po vánočních limitkách a skončila u Too Faced, kde mě nejvíce zaujal tenhle rozkošný domeček Christmas Cookie House Party, který je dle mého za super cenu v porovnání s tím, co obsahuje. Najdete v něm hned tři paletky a dále perníčkovou rtěnku, bázi pod stíny a miniaturku řasenky. Za 1590Kč super.

Chtěla jsem peelingy od Balei a ani v našem DM nebyly, prý přišlo jen jedno balení. Tak jsem mrkla na e-shop a rovnou doplnila vlasovku. Inteligentně od všeho mám doma buď jen šampon, nebo kondicionér a masky mi úplně chybí a nechci používat vždy mišmaš napříč značkami či řadami. Určitě ještě plánuji nějaké ty olejíčky a masky pořídit.

Byla jsem se podívat v novém sídle značky Dermacol, o čemž jsem psala v randomu a možná bude i samostatný článek. Domu jsem si odnesla narvanou tašku božíma dárkama, za což strašně moc děkuji. V taštičce se ukrývaly nové make-upy a báze, dvě krásné paletky a voňavka, která se mi trefila do vkusu. Kromě kosmetiky nejvíc růžový diář a sekt, všimněte si, že opravdu i ten je Dermacol.

Menší Vánoce od holek. Kačí přivezla ze svých cest dárečky v podobě sprcháče Balea z Berlína, šumivky do koupele a božího notýsku s lamou. Na vyzkoušení mi také přinesla nový noční krém od Avonu. Od Verči tu zas mám přírodní make-up Ere Perez, tak jsem zvědavá.

Oblečení a ostatní
Potřebovala jsem sehnat balerínky, ano, na zimu balerínky. Na jednu akci k šatům černé balerínky a shánět je v prosinci dalo docela zabrat. Líbily se mi jedny z Deichmannu, ale neměli moji velikost, naštěstí jsem sehnala úplně obyč za pár korun v F&F a k tomu ještě blůzu ve slevě za pár kaček.
Krásné zimní boty jsem ale našla v CCC a s klubovou kartičkou mě vyšly na nějakých 450Kč, bomba. Mají kožíšek, takže snad i v zimě trochu zahřejí a ty mašle vzadu, přesně pro mě :D

Nakonec jsem si ty krásné baleríny objednala na e-shopu Deichmannu, i když cena mě bolela a poté, co jsem v nich strávila celý den, mě bolí ještě více. Jsou velké, 37 mi je alespoň o půl čísla větší a i s páskami za patami mi padají. Navíc šíleně tlačí jak na prstech, tak hlavně na nártu. Hrozně nepohodlné. Na noze vypadají super, ale na běžné nošení nebudou.

V Claire`s probíhala zrovna akce 3+3, já tam tedy nic nepotřebovala, ale kamarádka brala první sponky pro holčičku a protože šest kusů by nevybrala, tak prý, ať si vezmu něco. Jooo, donuty a káva, náušnice jako dělané pro mě, akorát bych potřebovala více uší a ještě více dírek :D

Vánoční dekorace. Soba jsem dostala od mamči a lamu si vybrala sama v Hornbachu, ta mě ihned upoutala, prostě lama, takže musela jít se mnou. Určitě bude na stromečku vynikat :D

Kde kupujete boty a kabátky?
Čím jste si udělaly radost?

14 komentářů:

  1. Nákupy pecka, líbí se mi úplně všechno, nejvíc ty boty s mašlema:-) Kabát taky sháním, ale buď mi nesedí, nebo se mi nelíbí. Ale zima teprve začíná, tak věřím, že ještě seženeme:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné novinky. Hlavně ten domeček od Too faced. Pěkné produkty obsahuje. Kabát taky nemůžu sehnat takový, který se mi líbí. Jinak převážně své oblečení nakupuji v Bonprixu. Od nich je většina mého šatníku. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem si koupila kabát v Mark&Spencer. Vínový ke kolenům, za 2000 Kč, což je podle mne dobrá cena. Měli víc barevných variant

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V M&S jsem nikdy na sebe nenašla velikost, když už se mi něco líbilo.

      Vymazat
  4. Jéééé ♥ Nejvíc jsem slintala u bot s mašličkou, lamy, bločku a všech naušniček :D Koupit kabát je dřina, snad neumrzneš do té doby, než se ti to podaří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden mám, tak nezmrznu, ale chtěla jsem ho mít s čím střídat :)

      Vymazat
  5. Jééé náušnice jsou úplně perfektní :) Líbí se mi ještě balíček od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já kabát ulovila asi před třemi roky v Gatu a nosím ho každý rok na podzim i zimu, je dokonalý. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Gatu mají hezké podzimní, na zimu se mi tam žádný nelíbí.

      Vymazat
  7. Pěkné úlovky! :) Ty náušnice jsou fakt boží :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...