Nivea - Textilní maska a rýžové peelingy

Nivea v poslední době přišla hned s několika novinkami a velmi lákavými. Rozhodně za pozornost stojí textilní masky, o dvou už jsem na blogu psala a špatný není ani čistící olej. Tam mi vadilo pouze složení, ale účinky super.

A dnes tu mám další masku, hurá, a nové rýžové peelingy. Peelingy koupíte ve třech variantách a my mrkneme na ten nejjemnější a naopak také ten nejsilnější.

10minutová textilní maska Q10 PLUS C
Jak jsem psala, ty masky jsou za mě super a tahle není výjimkou. Maska obsahuje pleťové sérum, koenzym Q10 a vitamín C. Má za úkol redukovat vrásky, vyživit pleť, dodat unavené a mdlé pleti energii.

Plátýnko je hezky tenoučké, na pleť krásně přilne, dobře drží a je napuštěné tak akorát, aby nikde nestejkalo, ale zároveň se fakt dobře přicuclo. Já masky nechávám působit klidně déle, ale tady za cca 15 minut už plátýnko vysychá. Když jsem dala plátýnko na obličej, tak mě pleť lehce štipkala, ale po sundání žádné začervenání, podráždění, nic.

Ta maska je vážně skvělá. Mám teď hodně unavenou a takovou až zašedlou pleť, hrůza, a po sundání masky mi pleť opravdu pěkně zářila a byla taková oživená. Musela jsem tedy pak použít klasicky krém na noc, tam ta výživa nebyla taková, abych vydržela jen u masky, ale co se týče rozjasnění, tak bomba.

Rozjasňující rýžový peeling pro suchou a citlivou pleť
Z peelingů bohužel vůbec nejsem nadšená a to ani z jednoho. Záleží asi, co očekáváte a já od peelingu očekávám, že mi pleť hezky obrousí a ač pleť mám citlivou a suchou, tak ráda cítím částečky a to, že peeling něco dělá a to tyhle nedělají.

Obsahují organicky pěstovanou rýži, která má exfoliační účinky. Tento růžový je nejšetrnější a dá se používat denně. Obsahuje bio maliny, které omlazují a rozjasňují.

Má hutnější gelovou texturu a v ní úplně jemňoučká zrníčka, která s pletí prostě nic nedělají. Nemám dojem, že by peeling fungoval jako peeling. Jako čistící gel ok, ale jako peeling za mě ne. Vůně je docela příjemná a produkt na pleti také.

Čistící rýžový peeling pro smíšenou pleť
Tato zelená varianta má nejsilnější exfoliaci a je určená pro smíšenou pleť, kterou hluboce čistí a ošetřuje. Kromě rýže obsahuje bio tapiokový škrob a aloi vera.

Opět hustá gelová textura, ve které najdete spoustu zrníček, která jsou lehce na pleti cítit, ale já si nemůžu pomoct, mně to jako peeling nestačí. Pokud ale nejste na peelingy zvyklé, nebo Vám naopak větší hrubost vadí, tak ano, v tom případě doporučuji.

Po tomto mě pleť lehce pne, ale jelikož není určen na můj typ pleti, tak to neberu jako mínus. Svěže voní, nevysušuje, nedráždí.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaké preferujete peelingy?
Zkoušely jste již nějaké novinky?

7 komentářů:

  1. Na peelingy moc nejsem, ale když už, tak jedině jemné, ty hrubší mi právě na pleti vadí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda když jsou v peelingu hrubé zrníčka :D Takže tyto by nebyli pro mě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám raději drsnější peelingy, tak aspoň vím, že ušetřím a tyhle od Nivei si nekoupím, i když už jsem se na ně dívala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Neodporuca sa vseobecne na plet davat peelingy ktore maju hrube zrniecka.naozaj moze velmi podrazdit kozu..mozu popraskat žilky..uz to nie je In ako kedysi ked nebol vyber z peelingov.
    Odporucaju sa enzymaticke a chemicke tie robia zazraky a to neznamena ak clovek nedrhne a neciti ze nic sa nedeje. Chemicky peeling je naj od znacky the ordinary Aha 30%+2% BHa...enzymaticky peeling ma znacka pure fiji alebo aj ryor myslim ked dobre pamatam. Naozaj dievcata zabudnite na mechanicke peelingy nedobre robi pleti..si myslite ze ano ale skor si uskodite..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...