Rituals - Dárková sada Ayurveda

Kupujete a dostáváte rády dárkové sady? Já osobně je moc druhým nekupuji, nepřijdou mi zas tolik výhodné a většinou sama namíchám kosmetiku, co chci koupit, ale ráda klidně dostanu, s tím vůbec nemám problém.

Které sady jsou ale super a ani v nejmenším neurazí, jsou rozhodně ty od Rituals. Už loni jsem jednu dostala a minulý měsíc mi další dorazila od holek z arome.cz a hrozně mě potěšila, protože to je naprostý luxus a těší mě, že tuhle kosmetiku více prozkoumávám.

Sprchová pěna 
Ayurveda vznikla před více než 5000 lety v Indii a je založena na vnitřní harmonii a pečování o tělo a duši. V této řadě najdete indickou růži, himalájský med či třeba mandlový olej. Vůně je moc povedená, taková teplá, jemně orientální a olejová. Ač jsem na sladké vůně, tak tohle mi vážně voní a určitě bude vonět většině.

Sprchové pěny Rituals jsou prostě ty nejlepší a já je naprosto miluji, protože do sprchy neexistuje nic příjemnějšího. Z lahvičky vymáčknete gel, který se okamžitě změní na velmi bohatou a hustou pěnu, která pokožku zahalí doslova do sametu. Vůbec se mi nechce nikdy ta pěna smývat, tak moc příjemná je, to je úplná slast.

Šampon na vlasy
Šampon kromě mandlového oleje a indické růže obsahuje i vzácný arganový olej. Slibuje vyživení, intenzivní hydrataci, lesk a výživu i pro barvené vlasy. Je bez parabenů, silikonů, SLS, SLES a sulfátů.

Tohle je asi jediný produkt, ze kterého jsem si tolik na zadek nesedla. Má hodně řídkou konzistenci, která dobře napění a vlasy umyje. Nijak mi vlasy nemastí, ale na druhou stranu mi přijde, že nejsou ani nějak super pěkný po něm. Spíše jsou takové bez přirozeného objemu, bez života. Zkrátka takové neurazí, ale ani nenadchne.

Zjemňující tělový krém
Tělové krémy bych potřebovala vždy ve velkém balení, protože to jsou jedny z nejlepších mazadel na tělo a dle mého budou vyhovovat i těm, co mazání těla tolik nemusí, protože tohle je taaak moc příjemný krém...

Krém má středně hutnou texturu, která se krásně roztírá a i když to náhodou přeženete s množstvím, tak se úplně bez problémů vstřebává a celkově je ten krém na pokožce takový heboučký. Nezanechává žádný mastný či lepivý film, pouze báječně hydratovanou a provoněnou pokožku a vůně se na těle drží.

Vyživující suchý olej
Olej je 100% přírodní, obsahuje mandlový olej a bazalku. Je vhodný jako tělový olej, masážní olej, ale i jako olejíček na vlasové konečky, což mě zaujalo.

Já osobně dávám přednost spíše různým krémům, než olejům, ale je fakt, že tenhle tím, jak není tolik mastný, je moc fajn. Samozřejmě menší film na těle zanechává, ale nelepí, není protivný a během chvilky se vsákne. Výsledkem je krásně vyživená a provoněná pokožka.

Na vlasy mi ale bohužel vůbec nesedí. Konečky mi i v malém množství šíleně zmastil.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Líbí se Vám sada?
A jak Vám voní?

16 komentářů:

  1. Tahle sada je myslím vhodný tip na dárek - vypadá opravdu luxusně.

    OdpovědětVymazat
  2. Dárková sada vypadá opravdu krásně, za takový dárek pod stromečkem bych byla moc ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta ruka je snad moje :-)))) Mám úplně stejně pihovatou :-) A Rituals miluji.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásnou třetí adventní neděli přeji ☺. Set vypadá a jistě také je skvělý, ale mě doslova odradil přístup v kamenné prodejně u nás v OC Nový Smíchov. Díky naprosté ignoranci jsem nic nepořídila a vracet se mi tam 2x nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, ale kosmetika je super, určitě bych ještě šanci dala :)

      Vymazat
  5. Celá sada vypadá fakt skvěle a určitě potěší každého. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, přesně tuto sadu jsem kupovala mamce minulý rok na Vánoce. Když nad tím tak přemýšlím, tak nedostávám kosmetické sady na Vánoce a sama jsem letos nakoupila, ale spíše dekorativní sady v Sephoře a Douglasu. A pro maminku sadu Dove, protože byla v krásné kosmetické taštiččc a ten obsah byl taky super. Ale je pravda, že často ty sady vůbec výhodné nejsou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je k tomu taštička, přijde mi to lepší a občas se najdou hezké sady, které za to stojí :)

      Vymazat
  7. Najít ji pod stromečkem, tak mám obrovskou radost. Vypadá skvěle. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...