Too Faced - Christmas Cookie House Party

Do konce roku zbývá pár dní, ve kterých se pokusím ještě dohnat nějaké ty recenze a to převážně na zimní/vánoční limitky. Dnes to bude na dekorativku Too Faced a předpokládám, že v úterý to bude Balea a její peelingy. No a poté už Vás čeká vážně hromada statistik, kdy samozřejmě začnu prosincovými statistikami a pokračovat budu shrnutím roku.

Loni jsem si kupovala, tedy spíše za poukázku vybrala, perníčkovou paletku Too Faced a naprosto si ji zamilovala. Na letošek jsem si schovávala další dárkovou poukázku a těžko se rozhodovala. Nová Gingerbread paletka opět krásná, ale více mě zaujala Christmas Cookie House Party, která byla za krásnou cenu na to, kolik toho obsahuje.

Sada obsahuje miniaturku řasenky, matnou rtěnku, bázi pod stíny a to hlavní jsou tři paletky - jedna stínová, menší se třpytkami a třetí určená na tvář. Celý domeček drží na magnetky a je to prostě nádhera. Jedinou nevýhodou vidím ve velikosti, ta hlavní část je fakt obrovská.

Paletka obsahuje 20 bezvadně pigmentovaných očních stínů. Líbí se mi, že obsahuje jak třpytivé stíny, tak i matné. Většina stínů je pěkně přirozená, ale díky několika výrazným vytvoříte i hodně efektní líčení. V podstatě netřeba další paletka k této.

Stíny jsou hezky máslové, líčí se s nimi jedna radost. Na víčko chytají úplně bez problémů a při blendění se vážně jen blendí tak, jak je potřeba a nemusíte se bát, že stíny z víčka sundáte. Mezi sebou se výborně kombinují a bez větší práce vytvoříte vždy fakt super líčení.

Na víčku drží celý den, neblednou, neslejvají se a od rána až do večera do odlíčení budete mít opravdu perfektní líčení.

Menší paletka je něco pro nás straky. Bože, to je taková krása, kolikrát na ní jen koukám a kochám se. Obsahuje čtyři odstíny třpytek a dva matné stíny. Třpytky jsou silně slisované a nejlépe se nanáší buď prstem, nebo plochým tvrdším štětečkem. Třpytky nejdou blendit, chce to spíše naťupkávat a pak doupravit nějakým klasickým, nejlépe třpytivým stínem.

Při líčení lehce opadávají, ale není to nic hrozného, přesto doporučuji prvně líčit oči a teprve poté tvář. Během dne se ale už nehnou, což mě moc mile překvapilo. Drží na místě a neopadávají a to ani bez báze. Teda neopadávají, pokud nemáte silně vrásčitá víčka, tam už problém docela je. Jinak je to ale bomba a vypadají na očích božsky, každý mi je vždy chválí.

Paletka na tvář je asi nejslabší z paletek. Růžovoučká tvářenka je na mě osobně hodně decentní. Pokud ale naopak preferujete jemné, kdy to s tvářenkou nejde přehnat i když se snažíte, tak pak ano. Já raději ale výraznější.

Bronzer je docela fajn, ale využívám minimálně. Ovšem pigmentace je slušná a vypadá dobře. Rozjasňovač je krásný, též spíše přirozenější, což mě zas oproti tvářence baví, protože to nelze s ním úplně přehnat a přesto hází nádherná prasátka. 

Pořídily jste si něco z limitek?
Zaujala Vás sada?

8 komentářů:

  1. Měla jsem docela dilema, kterou potřebuji víc, nakonec jsem zvolila tu Gingerbread a co budu povídat, je to nádhera:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji právě mám z minulého roku, tak mi letos přišla zbytečná, ale krásná je, o tom žádná :)

      Vymazat
  2. Nádherné paletky. Úplně nejvíce mě oslovila ta první, má moc krásné odstíny.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo to je krása toto! Obalem by si mě získala hned ♥ Nějaká taková paletka mi ve sbírce ještě chybí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...