Vánoce 2019 | Co Ježíšek letos nadělil

Krásný den!
Vítám Vás po svátcích opět zde na blogu. Doufám, že Vaše Vánoce proběhli v klidu, pohodě, že jste si vychutnali výbornou večeři a pod stromečkem našli to, co jste si přáli. A samozřejmě věřím, že i svátky jste prožili s Vašimi nejbližšími, i kdyby jen u pohádek, hlavně spolu.

Než se vrhneme na klasické recenze, které do konce roku plánuji ještě dvě, tak mrkneme samozřejmě na dárečky, které jsem našla já pod stromkem. Není to žádný chlubící článek, vím ale, že tyhle typy článků či příspěvků na IG jsou hodně oblíbené a čtené, i u mě a sama se ráda také k ostatním podívám.

Mám docela ráda překvapení, tedy jak od koho :D, takže si většinou moc neříkám, co bych si přála, nebo prostě nemám konkrétní přání. Letos jsem si tedy přála svíčku Yankee Candle s jednorožcem, jak jinak. Voní nádherně, krásná bonbonková vůně. Také pyžamo s medvídkem Pú jsem si vybrala během nákupů s mamčou.

Pak tu mám například boží svetr se sobem, který už se těší, až ho příští rok obléknu na advent, to samé ponožky. Druhá svíčka je značka Eleni, která je ze 100% přírodního vosku a má dřevěný praskající knot. Vůně je piškotový dezert s marcipánem a višněmi. Voní za studena nádherně, tak jsem zvědavá, jak po zapálení, protože to vůbec nejsou levné svíčky.

Praktické dárky :D Infrazářič je do koupelny na stěnu, my už ho tedy měli, ale teď jsem celý rok poslouchala, kdy koupím nový, že jsem ho rozbila. S čímž nesouhlasím, jen jsem ho zapla a on vyhořel :D Tak konečně nový a nebude mi zima, až vylezu ze sprchy, to je vážně úžasná věc tohle. Pak tu mám set-top box a váleček. Ano váleček, válela jsem teď vše velkou termoskou :D

S kamarádkou si každý rok na Štědrý den jdeme ráno sednout do hospody na kávičku a skleničku, kde si předáme i dárečky. Kamarádka bývá téměř jediná, která si troufne koupit mi knížky a tentokrát jsem našla rovnou tři. Dash & Lily a Ostrov strachu jsem měla na wishlistu a Seznam hostů je pro mě úplnou novinkou, tak uvidíme. A ty další dárečky? Grinche miluji, hrnečky jsou menší úchylka a náušnice, tak ty nemají chybu.

Ježíšek naděloval i v práci a všichni se tentokrát zaměřily na vouchery. Dostala jsem dárkovou kartu do Lindexu, voucher na kosmetiku, což jsem nikdy nebyla, tak mám trochu strach, ale zároveň se i těším. A vůbec nejlepší vouchery na kafe a donuty v Donut Shop Prague, vůbec jsem nevěděla, že je mají, takže ty mi udělaly velkou radost, teď hodně ušetřím :D A několik drobnůstek či láhev ke každé dárkové kartě. Já podobné maličkosti pro radost mám vážně moc ráda.

Nakonec Vám ukážu dárečky od kamarádek. Plátěná taška patří ke knížce Zbožňuju tě navždy, kterou napsala Verunka a se kterou jsme se stihly před Vánoci setkat. Píšu to furt a všude, knížku rozhodně doporučuji, je strašně miloučká. Společně s taškou jsem dostala máslo na rty od Weledy, veselé pásky a rozkošné gumy.

Tradiční posezení proběhlo s Kačí a Verčou a je vidět, že mě holky dokonale znají, protože jsem dostala něco z kosmetiky, vůně v podobě votivek Yankee Candle či difuzéru a nebo rozkošné ponožky z tučňákem.

Jaký byl Váš Ježíšek?
Dáváte si s kamarádkami dárky?

21 komentářů:

  1. Ooo ta piškotová marcipánová svíčka s višněmi, to musí být něco, trochu tu slintám při té představě :D

    OdpovědětVymazat
  2. MOc pěkné a i praktické dárky. Ten infrazářič mě inspiroval - super ☺♥. Měj krásný páteční den a i poslední víkend v tomto roce.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tenhle článek jsem se u Tebe moc těšila a nezklamal, dostala jsi krásné dárečky, jak praktické, tak takové roztomilosti:-) U mně to byla klasika, Ježíšek jak z rodiny, tak od kamarádek a kolegyň v práci mně zná a ví, že nejvíc potěší kosmetika, svíčky, knížky, nějaká bižuterie. A pak takové ty praktické dárky do domácnosti jako povlečení, nebo pro mně - zásoba ponožek žehlící kartáč, který jsem chtěla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě potěšilo :) Kosmetikou, knížkami a svíčkou se nikdy nic nezkazí :)

      Vymazat
  4. Mám tyhle články o dárcích taky ráda - jednak se ráda kouknu a jednak člověk mlže ulovit i nějakou inspiraci.
    S kamarádkami si dárky nedáváme, v práci maličkosti (já dávala vlastnoručně nakládaný sýr v olivovém oleji a svíčku, dostala jsem hrneček, pečený čaj, normální čaj, krém na ruce a drobné sladkosti s vánočním motivem).

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsi hodná :) super veci :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké darecky si dostala. Ty malé jsou snad lepsí než obří dárky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dostala si krásné dárky :)) Také mám na blogu článek s dárky, co jsem dostala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné dárky jsi dostala. Taky si s kamarádkou dáváme dárky a je to super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. Mňam, mňam to Malibu, to jsem si dávala na Silvestra po hrozně dlouhé době. Je to vynikající chlast! A chutnala si to někdy zkombinovaný s mlékem? Chutná to úplně jako zmrzlina Eskymo. Vynikající :D. Jo a ponožky s Grinchem? Tak ty jsou top :D!

    Verča ze Ztracena v Praze | 5 ANIMOVANÝCH SERIÁLŮ, CO MĚ BA | NETFLIX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, pila, mamča totiž furt říkala, jak to pili v mládí :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...