Nivea - Tělové mléko s růží a arganovým olejem

O Nivee jsem v posledních měsících na blogu psala docela často, dostaly se mi do rukou totiž nějaké ty novinky, o kterých bylo třeba se zmínit. Na co jsem ale úplně zapomněla, tak na tělové mléko, které jsem spotřebovala snad už v listopadu a recenzi naprosto vypustila.

Tohle mléko s olejem není už žádnou novinkou, možná tak dva tři roky, co spatřilo světlo světa?! Seženete je tuším v pěti variantách - růže, vanilka, kakao, třešňový květ a kokos. Stačí si jen vybrat tu svoji vůni.

Mléko má praktickou pumpičku, která se v případě potřeby dá znovuuzavřít a vzít třeba na cesty. Pumpička funguje dobře, ale klasicky ke konci už jsem tubu otáčela, protože ten zbytek mi pumpička nikdy zkrátka nevezme.

Obsahuje arganový olej, který intenzivně hydratuje až po dobu 24 hodin a i přes obsah oleje se má mléko rychle vstřebávat. Pokožka má být po použití hebká a zářivá. Mléko voní po růžích a to je jediný problém, který s produktem mám. Nemám ráda vůni růží v kosmetice, sice mléko nevoní nijak vtíravě, přesto jsem se s parfemací neskamarádila a vůně se drží i celý večer na těle.

Jinak je mléko ale super. Má lehoučkou až téměř gelovou konzistenci, která je na těle moc příjemná a osvěžující, takže ideální i na letní mazání, kdy hutnější textura může být obtěžující. Dobře se roztírá, ihned se vstřebává a nezanechává žádný mastný či lepivý film.

Hydratace je naprosto na jedničku. Pokožka byla po použití bezvadně vyživená, heboučká na dotek a i taková hezčí.

Zkoušely jste mléka Nivea?
Jaka vůně Vám sedla?

10 komentářů:

  1. Měla jsem dvě jiné varianty a byly moc fajn, tahle s růží mně popravdě moc neláká, já tu vůní růží v kosmetice taky nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla variantu s jinou vůní, ale hydratace pokožky mě moc nepřesvědčila...

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle mléko neznám, ale měla jsem od Nivey zpevňující tělové mléko, které bylo moc příjemné

    OdpovědětVymazat
  4. Taky moc tuhle vůni v kosmetice nemusím. Už dlouho jsem od Nivei nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám v zásobě jen dva vzorečky tohoto mléka, tak budu muset vyzkoušet :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Třeba Tě přesvědčí ke koupi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...