Oriflame - Krém na ruce s vůní brusinek a černého čaje

Sice už je nový rok a máme dávno po Vánocích, ale pár tématicky laděných recenzí se tu ještě objeví. V plánu jsou vánoční sprchové gely, které budou snad hned příště, dále nějaké ty svíčky ve svátečních vůních a dnes bude řeč o krému o na ruce.

Jedná se o zimní limitovanou edici, ve které kromě krému najdete ještě tuhé mýdlo ve tvaru zvonečku. Oba kousky jsou ještě v pohodě dostupné, tak kdyžtak neváhejte.

Krém má opravdu hezoučký design a malé 30ml balení je akorát vhodné do kabelky. Co se týče krémů od Oriflame, tak je to takové 50/50. Některé byly fakt jako super, u jiných to zas naopak vázlo, takže jsem byla zvědavá, jak si poradí tenhle fešák.

Krémík má hodně lehoučkou a téměř až vodovou konzistenci. Ta se dobře roztírá a pokud to nepřeženete s množstvím, tak se i bez problému vsákne bez lepivého či mastného filmu. Pokud ho dáte více, vstřebávat se bude trochu déle, ale jinak za mě ideální i na pracovní stůl, kdy musíte po namazání začít hned fungovat.

Na to, jak je lehoučký, tak svoji funkci zastane na jedničku. Vážně jsem mile překvapená, protože po namazání mám ruce nejen příjemně heboučké, ale opravdu vyživené bez drsných míst či ošklivých kůžiček kolem nehtů.

Co je ale nejlepší, tak vůně. Jak nejsem vůbec čajová, tak v kosmetice mi vůně čaje voní a krém voní vážně nádherně po čaji. Brusinky tam tedy vůbec necítím, ale ten čaj, krása. Nezvyklá a příjemná parfemace.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Co Vy a krémy Oriflame?
Voní Vám čaj?

8 komentářů:

  1. Většina krémů na ruce Oriflame, které jsem měla, tak moc hezky voněly, ale co se týkalo účinku, tak nic moc. A vůně musí být zajímavá:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to s Oriflame mám tak 50/50, ale tenhle je fajn a vůně nádherná.

      Vymazat
  2. Překvapilo mě, že krém plní svou funkci. Vůni čaje mám taky ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Krém má moc pěkné balení a recenze taky nezní špatně.

    OdpovědětVymazat
  4. Musí dobře vonět, na tuto řadu jsem se dívala, ale nakonec neobjednala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...