Vánoční sprchové gely - Regina, Dermacol, Avon

Krásný den!
Jaké máte plány na víkend? Vyrážíte někam na hory, nebo raději budete zachumlané doma pod dekou třeba u fajn filmu? Sice už je po Vánocích, ale slíbila jsem, že se tu ještě pár tématických článků objeví. A jelikož venku přituhuje, tak s nimi vlastně nejsem ani tak mimo.

Před svátky jsem vytáhla všechny sprcháče s vánočními vůněmi, které jsem dostala loni, vlastně už předloni, právě k Vánocům či po nich a nestihla je tím pádem využit. Čekala jsem tedy na nadcházející Vánoce a konečně nastal jejich čas.

Regina sprchový gel Perníček
Regina je tradiční česká kosmetika, kterou určitě znáte všechny, minimálně klasické jelení lůje, které nabízí. Já posledně zkoušela tolik oblíbený perníčkový balzám na rty a do vůně se naprosto zamilovala a poté jsem dostala i sprcháč. Bohužel se obávám, že sprcháč nelze koupit samostatně, ale pouze v dárkovém balením s balzámem a boxem na svačinu.

Sprcháč by měl být upraven po potřeby dětí, pokožku nedráždit, nevysušovat. Má středně hutnou gelovou konzistenci, která pěkně napění a souhlasím, že pokožku nevysušuje, ale zároveň ani neočekávejte žádnou péči. Co je ale podstatný, tak ta vůně a ta je vážně božská. Úplně dokonalá vůně perníčků, to musíte zkusit.

Dermacol hřejivý sprchový gel jablko se skořicí Aroma Ritual
Sprchové gely Aroma Ritual jsou taková klasika a troufám si tvrdit, že jedny z nejoblíbenějších sprcháčů vůbec, protože prostě ty vůně...Už jsem jich vyzkoušela hodně a rozhodně ve zkoušení a objevování dalších parfemací a vlastně i produktů hodlám pokračovat.

Klasická gelová konzistence, která je tak akorát řídká a vytváří velmi bohatou pěnu i s minimem produktu. Nevysušuje, ale ani zde nelze očekávat péči a určitě je potřeba poté namazat. Bohužel tady jsem si s vůní tolik nesedla. Není špatná, to rozhodně ne, ale na mě moc skořicová. Jablko necítím ve sprcháči vůbec, naopak ta skořice je hodně silná, kořeněná a výrazná. Pokud milujete skořici, neváhejte. Navíc sprcháč silně provoní celou koupelnu.

Avon sprchový gel a pěna do koupele 2v1 s vůní jablka a skořice
Do třetice mrkneme opět na kombinaci skořice a jablka, kde naopak ale převládá sladké jablíčko a skořice je velmi jemná kdesi v pozadí, přesto se určitě jedná o sváteční vůni. Co se týče sprcháče/pěny, tak mám dojem, že se jednalo o limitku. Ovšem Avon nabízí snad každé Vánoce podobně roztomilé pěny.

Jelikož jako pěnu jsem nevyužila, tak nadále budu uvádět jako sprcháč, který měl hodně hustou gelovou texturu, která připomínala až želé. Tuba je dost tuhá, tvrdá, takže se hůře doluje ven, doporučuji mít neustále otočeno vzhůru nohama. Chce to hodně vody a hodně mydlit, abyste dosáhly napěnění, bez toho se gel spíše jakoby přicucne a po těle se táhne. Nejedná se o zlý produkt, ale spíše zde jde o design a vůni.

Měly jste nějaké vánoční sprcháče?
Jaké sváteční vůně máte rády?

14 komentářů:

  1. Dermacolí sprcháče mám velice ráda a od Reginy mám perníčkový balzámek na rty ☺♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jsem netušila, že Regina vyrábí i sprcháč v perníčkové parfemaci, věděla jsem jen o balzámu na rty. Ale perníčkový sprcháč měla nebo možná pořád má v nabidce i Ziaja, ten byl taky moc fajn.
    A s Dermacol sprcháčem souhlasím, ta vůně skořice je hodně výrazná, naprosto přebila tu vůni jablka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten sprchč se prodává bohužel pouze v sadě. Ta Ziaja mě láká, snad zkusím :)

      Vymazat
  3. Já mám z řady Rituals od Dermacolu velmi rozporuplné dojmy, takže už váhám si od nich něco koupit. Vánoční sprcháč jsem snad ale neměla nikdy žádný...

    OdpovědětVymazat
  4. Neměla jsem nic s vánoční vůní. Ale líbil by se mi ten perníček. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já letos nic s vánoční vůni neměla. Dermacol sprcháče jsou skvělé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som nemala žiadne vianočné sprcháče, velmi ma tie vianočne vone v kozmetike nelákaju.

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem měla nějaké sprcháče s vánoční vůní od značky Balea. Měla jsem je vloni v adventním kalendáři a jak říkáš, přišla na ně řada více méně až letos. Ale ráda bych vyzkoušela ten perníčkový sprcháč od Reginy.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...