Comodynes - Samoopalovací sada

Opalujete se rády, nebo celoročně můžete řídit vápenku? Já osobně mám na sobě určitě raději opálenou pokožku, která se mi líbí mnohem více, přijde mi hezčí a i taková zdravější. Takže úplně ideální stav v létě po dovolené, kdy se snažím u moře nachytat co nejvíce bronzu.

Naučila jsem se ale i používat samoopalováky, než k tomu přirozenému opálení přijdu. Když odhalím v létě nohy, nechci aby svítily do dálky, takže si něčím na samoopálení pomůžu, proto mě potěšila značka Comodynes, kterou jsem našla v balíčku od holek z arome.cz. Comodynes je španělská dermokosmetika bez parabenů a alergenů. V roce 1996 způsobila revoluci prvními odličovacími ubrousky.

Easy Peeling peelingové ubrousky na tvář a tělo
V balíčku najdete osm kousků, obsahují hydratační glycerin a vilínovu vodu. Ubrousek má odstraňovat odumřelé kožní buňky, podporovat buněčnou obnovu, čistit póry a zanechávat pokožku jemnou a vyhlazenou.

Ubrousek má hodně drsnou texturu a ač preferuji i trochu drsnější peelingy, tak na obličej jsem si tohle netroufla dát. Musím tedy uznat, že pokožku vyhlazuje dokonale, tu nádherně zjemní a připraví na aplikaci samoopalováku. Plusem je, že se neoplachuje.

Samoopalovací tělová rukavice 
Rukavice slibuje přirozené a sjednocené opálení, které bude viditelné již tři hodiny po aplikaci. Po sundání rukavice je potřeba si pořádně umýt ruce. Tohle je bomba. Rukavice je docela dost napuštěná, nikde ovšem nestejká, ale bohatě mi vystačila na dvě použití. Já využila jen jednu stranu rukavice, poté schovala a použila zas příště, protože mi přišlo škoda hned vyhazovat.

Ta aplikace je tak neskutečně jednoduchá, během pár vteřin máte natřené celé tělo, které jsem ještě pořádně rozetřela rukama, abych měla jistotu, že budu bez fleků a pecka. Opálení bylo viditelné, barvička nešla do oranžova, naopak působila přirozeně. Já většinou musím samoopalovák použít minimálně dvakrát, abych viděla výsledek a tady barva chytla po jednom použití. 

Samoopalovací ubrousky
Ubrousky jsou vyrobené ze 100% přírodních vláken, stejně jako rukavice slibují přirozené a sjednocené opálení, efekt viditelný po třech hodinách a jsou vhodné i na pleť. V nabídce jsou ovšem i ubrousky určené přímo na pleť.

Ubrousek je méně napuštěný než rukavice, ale bez problému vystačí na celé tělo. Nedělá fleky, barva je pěkně jednotná a přirozená. Efekt je jemnější, než u rukavice, což by mohly ocenit převážně opravdu bledulky, které by se nemusely výsledku bát. Zkoušela jsem i na obličej a překvapivě moje citlivá pleť reagovala dobře.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujala Vás značka?
Máte oblíbený samoopalovák?

10 komentářů:

  1. Vůbec neznám, ale vypadá to dobře. Já přes zimu, když vyblednu ze svého opálení, tak než nachytám další bronz musím používat samoopalovák, v té bledé kůži si připadám nemocně:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se samoopalovákama nemám žádnou zkušenost - vždycky jsem se bála, že výsledkem bude flekatá mrkev

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že mi Káťa ty samoopalovací rukavice a ubrousky dala, takže se těším na vyzkoušení :) Chybí mi zde Tvé fotky výsledku, abych to viděla na vlastní oči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, co na ně řekneš. Mě uvidíš přímo na vlastní oči :D

      Vymazat
  4. Značku nepoznám a samoopalovací produkty nepoužívám, i když už jsem nad nimi několikrát přemýšlela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se toho nebála a zkusila, pokud máš ráda opálení.

      Vymazat
  5. Momentálně se nemám kde opalovat jedině na balkoně, tak by se mi hodil nějaký podobný produkt. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...