Manufaktura - Tělový a pleťový olej s růží

Jsem moc ráda, že mě holky z arome.cz zásobují novinkami od Manufaktury, protože tuhle kosmetiku mám moc ráda a vyhovuje mi, takže jsem pokaždé z balíčku nadšená. Hodně jsem si oblíbila pleťové krémy, které mojí citlivé pleti sedí, ale i třeba krémy na ruce či sprcháče.

Růžová kosmetika není žádnou novinkou, ale nedávno se rozrostla o tělový a pleťový olej, o kterých bude řeč právě dneska. Osobně nemám vůni růží v kosmetice ráda, ale právě růže je na citlivou a podrážděnou pleť skvělá.

Omlazující & liftingový pleťový olej s cenným růžovým olejem a koenzymem Q10
Tato řada je inspirována lázeňským městem Karlovy Vary, z jehož minerálních pramenů je použita vřídelní sůl, která přispívá k prokrvení, osvěžení, regeneraci a zjemnění. Vzácný růžový olej se získává parní destilací okvětních lístků, v tomto oleji je jich cca 263. Výtažek z růží bojuje proti předčasnému stárnutí, obnovuje pružnost a předchází ztrátě vody.

Mimo jiné obsahuje také vitamín E, koenzym Q10 a spoustu rostlinných olejů. Olejíček má úplně nádherné balení, které působí neskutečně luxusně a vážně zdobí kosmetickou poličku. Má šikovnou pipetku, která mi vystačí na celý obličej a krk.

Olejíček je hodně řídký, dobře se roztírá a na to, že se jedná o olej, tak se velmi rychle vsákne a nezanechává zbytečně mastný a těžký film, naopak působí lehoučce a je moc příjemný. Jelikož mám suchou pleť a často s ekzémem, tak mi vyhovuje i na denní použití. Tím, jak se rychle vstřebává, tak není problém na něj nanést make-up.

Trošku jsem se bála té vůně, jak jsem psala, růži v kosmetice nemusím, ale překvapivě mi olejíček voní. Ta růže je jemná, příjemná a hlavně nevtíravá. A hydratace? Asi nemá cenu říkat, že skvělá. Moje suchá a citlivá pleť je nadšená, protože ani na podrážděné pleti neštípe, ale pěkně ji hojí.


Exkluzivní masážní & tělový olej s růží a cennými přírodními oleji
I v tomto tělovém oleji samozřejmě najdete omlazující a regenerační růžový olej, který pomáhá proti stresu a nespavosti a též dokáže navodit vnitřní klid. Kromě růžového oleje a koenzymu Q10 obsahuje například ještě olej avokádový, jojobový, rozmarýnový či makadamiový. 

Oleje je vhodné používat na vlhkou pokožku, to platí i u toho pleťového. Lépe se tak do pokožky dostanou, pokud používáte na suchou, můžou naopak mít tendence vysušovat, takže tělový olej je naprosto ideální použít hned poté, co vylezete ze sprchy.

Balení má praktickou střičku, která má výborný rozptyl, nestříká zbytečně moc všude kolem, takže nehrozí, že by jste olejem plýtvaly. Ovšem přijde mi, že toho oleje musím použít docela dost na celé tělo, takže hodně rychle ubývá.

I tady mě ale překvapilo, jak výborně se vstřebává a nezanechává nepříjemný film, takže téměř ihned po namazání se můžu obléknout a pyžamo není zamaštěné. Olej dokonale hydratuje, pokožka je pěkně vláčná, vyživená a i na pohled taková hezčí. Vůně růže je též v pohodě, sice výraznější, ale nevadí mi.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte rády vůni růží?
Používáte oleje?

8 komentářů:

  1. Vůně růží je pro mně taková sporná, většinou mi nevoní, ale někdy taky ano. Ale minimálně ten pleťový olej budu muset mít a to i za cenu, že by mi nevoněl:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já vůni růží v kosmetice taky nemusím, ale některé produkty s touto vůní mi kupodivu taky nevadí. Oleje používám moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já zatím s používáním kosmetických olejů moc zkušeností nemám, ale tvá recenze zní dobře... Pokud jde o vůně, nemám ráda těžké nebo sladké vůně, jemná květinová by mi asi nevadila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě by Ti tahle vůně mohla sednout :)

      Vymazat
  4. Vůně růží mi poslední dobou v kosmetice vůbec nevadí. :) Oba produkty vypadají dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...