Masque Bar - Hydratační pleťová maska Sovička | Animalz Owl Mask

Převážně se stále věnuji maskám 7th Heaven, ale občas se ke mně dostane i jiná značka, na kterou nemám tolik času a tak sedmé nebe vyměním. Značku Masque Bar znám hodně z instagramu a možná nějakých webovek, nově ji má v nabídce i e-shop profiskin.cz.

V nabídce je několik zvířátkových masek, kde můžete vybírat hydratační, rozjasňující, ale i masky na problematickou pleť. Masky jsou opravdu roztomilé a byla jsem nadšená, když jsem jednu našla v balíčku od arome.cz.

Já našla v balíčku rozkošnou modrou sovičku, která je hydratační. Obsahuje hojivý lišejník a po použití by pleť měla být vyživená a zklidněná. Nechává se působit 10-20 minut a zbytek séra po sundání se vmasíruje do pleti.

Plátýnko je hodně tvrdé a na pleti velmi špatně drží, například na bradě se furt odchlipuje a chce to s touhle maskou nejlépe ležet, což já tedy neumím, ale tohle bych ji ještě zvládla odpustit. Plátýnko má na sobě opravdu sovičku a je dobře napuštěné, nikde nestejká, ale zároveň po sundání lze zbytek vmasírovat i na krk a dekolt.

Maska na pleti nijak neštípala, nepálila a ani jinak citlivou pleť nepodráždila. Bohužel ale nedělala vůbec nic, jako fakt vůbec. Po sundání jsem nezaznamenala větší hydrataci, zjemnění, zkrátka pleť byla přesně taková jako před aplikací.

Za mě bohužel velké zklamání a celkově první zklamání z korejské masky, které mi jinak přijdou fakt super.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte zkušenost se značkou?
Líbí se Vám veselá plátýnka?

10 komentářů:

  1. Na zvířátkovou masku bych se dala ráda zviklat, snadno podléhám všem těm roztomilostem:-) Škoda, že je jinak k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi bych ji taky podlehla. Jen škoda, že nic nedělá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Každopádně vypadá roztomile, škoda, že mo nefunguje.

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledově vypadají super a kolikrát si za ten vzhled nechají dobře zaplatit, ale kolikrát je ten roztomilý vzhled jediné, za co člověk peníze dá. Oni stejně vědí, že si to lidi koupí právě kvůli tomu jak to vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla spokojená, ale nejvíc mě na ni bavil tě obrázek 😄 hned jsem si šla nakoupit další platynkove zvířecí masky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...