Revlon - Make-up Colorstay Normal Dry Skin

Krásné pondělí!
Já mám před sebou poslední pracovní týden a pak mě čeká týden volno, na které se moc těším a i pracovní týden bude moc fajn. Hned v pondělí snídaně, ve čtvrtek tradiční posezení s holkama a v pátek už si beru v práci volno, jdu jen dopoledne, a večer mě čeká kino.

S výběrem make-upů mám v poslední době docela problém. Potřebuji takový, který sedne mé suché pleti a nebude ve složení skořice, což je opravdu velký problém a téměř nemožné takový make-up sehnat, kor v drogerii. Na Elninu je ale obrovský výběr a make-upy jsou za pár korun a právě jedním z nich je Revlon.

Na Revlon jsem četla spoustu pochvalných recenzí, i když je pravda, že spíše na druhou verzi pro mastnou pleť. Přesto jsem doufala, že make-up pro normální až suchou bude stejně tak dobrý a já budu spokojená jako většina.

Odstín jsem vybrala 180 Sand Beige, na odstíny trochu bacha, přijde mi, že realita tolik neodpovídá odstínům na netu. Čekala jsem trochu tmavší klasický béžový odstín, ale ve výsledku mi sedí v době, kdy vůbec nejsem opálená, takže v reálu je spíše světlejší.

Make-up slibuje 24 hodinovou výdrž, odolání dotekům, nestíratelnost a perfektní krytí nedokonalostí. Má sjednocovat, vypadat přirozeně, finiš by měl být matný a obsahuje SPF20, které chrání před slunečním zářením.

Má poměrně řídkou a spíše lehčí konzistenci, která se výborně roztírá, i na suché pleti dobře klouže a nedělá dojem masky. Co se týče krytí, označila byh ho spíše na nižší střední. Na akné apod netrpím, takže to jsem zakrývat nepotřebovala, ale třeba výraznější kruhy pod očima byly pro make-up docela problém a chtělo to kombinovat s korektorem. Určitě nevydrží 24 hodin, ale během dne docela držel a bylo potřeba poupravit vlastně jen nos, což mám ale u každého make-upu. Necestuje, nesjíždí, neflekatí.

Má praktickou pumpičku, což je super, určitě ale doporučuji kontrolovat, zda se neotvírá, stalo se mi totiž, že se v kosmetické taštičce víčko odšroubovalo a téměř polovina make-upu pryč, takže pořádně utáhnout.

Když to shrnu, tak jsem s make-upem byla spokojená. Nezvýrazňoval suchá místa, nevysušoval, seděl citlivé pleti a pokud Vás netrápí větší nedostatky, tak má dostačující krycí schopnost. Navíc stojí kolem 150Kč.

Máte zkušenost s Revlonem?
Jaký make-up doporučíte pro suchou pleť?

8 komentářů:

  1. Mám tu verzi pro mastnou pleť a jsem spokojená, určitě si koupím i druhé balení. Jinak mám od téhle značky jen tvářenku a tu mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si teď nedávno koupila makeup od Catrice. S ním jsem zatím nejvíc spokojená. Suchou pleť nemám, takže s makeupem neporadím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten HD od Catrice, nebo jiný? Zrovna ten HD mi nesedl.

      Vymazat
  3. Ahoj, já mám hodně citlivou a suchou pleť, a teď zrovna mám makeup od značky Bell, kterou seženeš v Rossmannu. Má spíše střední krytí, což mi vyhovuje. Zbytečně mě nevysušuje, což je super. A taky mě nedráždí, což oceňuji snad ještě více:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bell mě obecně docela láká, každá blogerka ji strašně chválí, tak mě zajímá, co na tom bude :D

      Vymazat
  4. Revlon hodně lidí chválí a docela mě také láká :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...