Schauma - Šampon 7 Blossom Oil

Přiznávám, že nejsem úplně náročná na vlasovku a vystačím si s drogerkou. Navíc když mi nedávno v profi kadeřnictví byly vlasy pochválený, tak o to víc si říkám, že mám asi dobrý základ v genech a vlasy vyloženě po profi kosmetice nebaží a nepotřebují ji, i když věřím, že by jim také prospěla, to ne že ne.

Konečně jsem se dostala k trochu starším zásobám, které čekaly na vyzkoušení a jedním kouskem byl šampon od Schaumy. S touto značkou mám jak pozitivní, tak i negativní zkušenosti. Tento šampon je hůře dostupný, mi přijde, a neseženete ho jen tak někde, chce to hledat.

Regenerační šampon je určen primárně pro suché a poškozené vlasy. Obsahuje oleje ze sedmi květů - levandulový, růžový, bez černý, pomerančovník hořký, jasmín, pivoňka a sakura. Měl by regenerovat všechny vrstvy vlasu, vyhlazovat vlasové vlákno a dodávat díky tomu vlasům lesk a hebkost.

Šampon má docela řídkou konzistenci perleťové barvy a sladce voní. Vůně je příjemná a vlastně taková typická pro Schaumu, ve vlasech se ovšem nedrží, po smytí po ní nejsou ani památky. Výborně napění, z vlasů jde bez problémů smýt a umyje.

Po použití byly vlasy krásně heboučké a nádherně nadýchané. Měly fakt super objem, působily lehounce, ale zároveň nebyly vůbec rozlítané či nepoddajné a k tomu se hezky leskly. Takhle pěkné vydržely tak tři dny, čtvrtý den už ten objem ztrácely, sice se nemastily, ale byly už takové nijaké, takže jsem myla cca po těch čtyřech dnech kvůli objemu.

Používáte Schaumu?
Jaké máte vlasy?

6 komentářů:

  1. Občas si nějaký šampon téhle značky koupím, nic proto nim nemám, za tu cenu jsou fajn:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve jsem tuhle značku ráda používala, pěkně voní. Já teď používám Milvu a jen sem tam ji něčím jiným prostřídám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Schauma má docela dobré šampony, pěkně voní a udělají to co mají :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...